Πιστό στο ραντεβού του με την ανεμελιά και το ξεφάντωμα της αποκριάς , το Εδεσσαϊκό Θέατρο θα συμμετέχει και φέτος στην αποκριάτικη παρέλαση που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017 στην Έδεσσα.

Με θέμα εμπνευσμένο από τη γοητευτική εποχή τους δεκαετίας του ‘ 20 –Charleston, και με αφορμή την οπερέτα «Ο Βαφτιστικός» του Θεόφραστου Σακελλαρίδη που είναι γραμμένη αυτή την εποχή και θα παρουσιαστεί στο θεατρόφιλο και φιλόμουσο κοινό τους πόλης, σε συνεργασία με το Ωδείο Δήμου Έδεσσας στο άμεσο μέλλον, το Διοικητικό Συμβούλιο καλεί τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου, να στελεχώσουν το πλήρωμα του Εδεσσαϊκού Θεάτρου.

Οι ήρωες του έργου πολλοί και διάφοροι, γι αυτό και το πλήρωμα θα είναι ποικιλόμορφο. Οι κυρίες μπορούν να μεταμορφωθούν σε υπέροχες Flappers ή ακόμα και τσιγγάνες ενώ οι κύριοι σε φαντάρους ή και κομψούς κυρίους.

Δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες στο τηλ 6938363911

 

 

 

«ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ»

 

Με αφορμή την επέτειο του εορτασμού της έναρξης της Ελληνικής Επανάστασης της  25ης Μαρτίου 1821, ο σύλλογος Ηπειρωτών Έδεσσας «Απειρωτάν», διοργανώνει εκδήλωση, στην οποία θα συμμετέχει και το Εδεσσαϊκό Θέατρο. Μια συνεργασία που επαναλαμβάνεται για δεύτερη χρονιά, καθώς και στην περσινή εκδήλωση, το Εδεσσαϊκό Θέατρο συνέβαλε στην επιτυχία της.

Η Διοίκηση του Εδεσσαϊκού Θεάτρου, καλεί τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου καθώς και όλους όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στην εορταστική εκδήλωση, σε συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στο εντευκτήριο του συλλόγου, την Δευτέρα 13 Φλεβάρη 2017 και ώρα 7 το απόγευμα.