Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε, την Τετάρτη 22  Ιουνίου και ώρα 8:30 στο τουριστικό περίπτερο Λόφος (Φιλίππειο), το παραδοσιακό γλέντι που διοργάνωσε ο Εκπολιτιστικός Όμιλος Γιαννιτσών «Η ΠΕΛΛΑ» σηματοδοτώντας την λήξη της φετινής χρονιάς.

Ο πρόεδρος του Ε.Ο.Γ κ. Γιώργος Δόντσιος καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και ευχαρίστησε τους χοροδιδασκάλους Χρήστο Κατσαφυλούδη και Αναστασία Κεχαγιά για το ζήλο και την υπευθυνότητα που επέδειξαν σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς και είχε ως αποτέλεσμα την άψογη  εμφάνιση όλων των τμημάτων στις εκδηλώσεις του ομίλου.

Ευχαρίστησε ολόψυχα τα παιδιά, τους χορευτές,  τους γονείς,  τα μέλη και τους χορηγούς μας, που μας στηρίζουν  σε καιρούς χαλεπούς στις εκδηλώσεις μας.

Η ορχήστρα πλαισιώθηκε από τους Παύλο Ματρακούλια (κλαρίνο), Θεόδωρο Σιταρά (τρομπέτα), Βαλέριο (Σαξόφωνο),  Λεωνίδα Δούμτση και Ρώμα Σαράντη (κρουστά), Γιώργο Παδέλο (βιολί)  και τους  Α-capella  Ζιμπίδη Δημήτρη (πλήκτρα), Τζανέτη Δημήτρη (κιθάρα) , Άννα Κανσίζογλου και Γιάννη Μακεδόνα( τραγούδι).

Η καλή παρέα και η διάθεση για λίγη ξενοιασιά και χαλάρωση από την προβληματική καθημερινότητα που για αρκετό πλέον διάστημα βιώνουμε, είχε ως αποτέλεσμα την απογείωση της διασκέδασης ασταμάτητα μέχρι αργά.

Το Δ. Σ. ευχαριστεί όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους, ενισχύοντας και με αυτό τον τρόπο τον όμιλό μας, επίσης εκφράζει θερμές ευχαριστίες σε όλες τις κυρίες που προσέφεραν τα υπέροχα και πλούσια εδέσματα,  τους μουσικούς-τραγουδιστές που συμμετείχαν για τη βοήθεια  και τη στήριξη προς  το σύλλογό μας, το τουριστικό περίπτερο Λόφος (Φιλίππειο), σε όλους όσους μέσα από τα blogs και τα ΜΜΕ κοινοποίησαν την εκδήλωση στο κοινό της πόλης μας και σε όποιον συνετέλεσε καθ’ οιονδήποτε τρόπο στην οργάνωση της όμορφης αυτής βραδιάς.

Η συμπαράσταση όλων σας μας δίνει την δύναμη να συνεχίσουμε τις προσπάθειες για ένα καλύτερο μέλλον των παιδιών μας και του τόπου μας.

 

Ευχόμαστε σε όλους καλό καλοκαίρι.