Το Δ.Σ. του  Εδεσσαϊκού Θεάτρου, ευχαριστεί όλους όσοι ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή μας για τις αναγνώσεις των έργων που επιλέχθηκαν να παρουσιαστούν από την Κεντρική Σκηνή στο προσεχές μέλλον. Πρόκειται για την ανατρεπτική κωμωδία «Φούστα-μπλούζα» των Μ.Ρέππα-Θ,Παπαθανασίου σε σκηνοθεσία Σωτήρη Δραγούμη, που θα παρουσιαστεί αρχές Μάη και το κλασικό αριστούργημα του Μολιέρου «Δον Ζουάν» σε σκηνοθεσία Χρήστου Τσαβέα, που θα παρουσιαστεί τον Οκτώβρη. Οι υπεύθυνοι της επιμέλειας των δύο παραγωγών, ολοκλήρωσαν τις συναντήσεις με τους ενδιαφερόμενους , επέλεξαν τους συντελεστές των παραστάσεων και δρομολόγησαν τις πρόβες. 

Παράλληλα, εντείνονται οι πρόβες της Παιδικής Σκηνής για το οικολογικό παραμύθι του Θοδωρή Παπαϊωάννου «Το ποτάμι που θύμωσε», έργο που θα παρουσιαστεί στα τέλη του Μάρτη για τους μαθητές και το θεατρόφιλο κοινό. Την επιμέλεια της παραγωγής ανέλαβε ο ίδιος ο συγγραφέας.

Την Τετάρτη 17/2/2016 στο Παρθεναγωγείο, μέλη του Εδεσσαϊκού Θεάτρου παραβρέθηκαν στην παρουσίαση των βιβλίων "Δυτικά του Αλιάκμονα" και "Σχεδία μνήμης" του συγγραφέα Αλέκου Χατζηκώστα. Στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο σύλλογος Βιβλιόφιλων Έδεσσας, αποσπάσματα ανέγνωσε η Γ.Γραμματέας  του Δ.Σ. κα Λίζα Ξενίδου. Την  Κυριακή 21/2/2016  στην αίθουσα εκδηλώσεων της Π.Ε. Πέλλας, μέλη του Δ.Σ. εκπροσώπησαν το Εδεσσαϊκό  Θέατρο στη μουσική συναυλία που διοργανώθηκε από το Ωδείο Έδεσσας και το ίδιο βράδυ στα πλαίσια της Θεατρικής βραδιάς, προβλήθηκε το έργο «Δάφνες και πικροδάφνες» των Δ.Κεχαίδη-Ε.Χαβιαρά σε σκηνοθεσία Δημήτρη Σαλαμάνη, που παρουσιάστηκε από την Κεντρική Σκηνή του Εδεσσαϊκού Θεάτρου το 2007. Η επόμενη Κυριακή 28/2/2016 είναι αφιερωμένη στο Εφηβικό Εργαστήρι και θα προβληθεί το έργο «Ελίζα» της Ξένιας Καλογεροπούλου, που παρουσιάστηκε το 2005 σε σκηνοθεσία Ηρώς Γεωργίου. 

Αποκριάτικο πάρτι με θέμα  «η Ρεμπέτικη Ελλάς»,  διοργανώνει η Τεχνική Ομάδα του Εδεσσαϊκού Θεάτρου.Live μουσική, θεατρικά δρώμενα και πολλές εκπλήξεις, καλείστε να μοιραστείτε μαζί μας και να διασκεδάσετε, στην αποθήκη του συλλόγου (έναντι Lidl) το Σάββατο 5 Μαρτίου 2016 και ώρα 8 το βράδυ. Προαιρετική αμφίεση ανάλογου ύφους. Ευπρόσδεκτα  εδέσματα. 
Το Εδεσσαϊκό Θέατρο θα συμμετέχει στην αποκριάτικη παρέλαση με θέμα «Κωμωδία & Δράμα: οι δύο όψεις του Θεάτρου». Όσοι ενδιαφέρεστε να έρθετε στην παρέα μας, επικοινωνήστε στο τηλ.6938363911 για πληροφορίες.