Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εκπολιτιστικού Ομίλου Γιαννιτσών “Η ΠΕΛΛΑ ” ευχαριστεί θερμά τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου που παραβρέθηκαν στον ετήσιο χορό του Ομίλου που πραγματοποιήθηκε με τεράστια επιτυχία στο ΟΝΕΙΡΩΝ ΖΕΥΞΗ το Σαββάτο 13/2/2016.

 

Στην έναρξη της εκδήλωσης ο πρόεδρος του Ομίλου, κ. Γεώργιος Δόντσιος , καλωσόρισε όλους τους παρευρισκόμενους που τίμησαν με τη παρουσία τους και στήριξαν τον Όμιλο στην εκδήλωσή του.

 

Ακολούθησε η πετυχημένη εμφάνιση των χορευτικών τμημάτων του συλλόγου μας, την οποία οι παρευρισκόμενοι παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και ενθουσιασμό.

 

Την σκυτάλη πήρε το διασκεδαστικό μέρος της βραδιάς με την εκπληκτική ορχήστρα του Παύλου Ματρακούλια ενισχυμένη με εντυπωσιακή σύνθεση πνευστών (χάλκινα) και έγχορδων οργάνων που με τους ήχους και μελωδίες δημιούργησαν στους θαμώνες ατελείωτη χορευτική διάθεση. Ο κόσμος που γέμισε το κέντρο ξέχασε για λίγο την καθημερινότητα , διασκέδασε με απεριόριστο κέφι και με χορούς από όλη την Ελλάδα που κράτησε μέχρι τις πρωινές ώρες.

 

Μας τίμησαν με την παρουσία τους οι :

 

Δήμαρχος Πέλλας κ. Γ. Στάμκος

Η Υφυπουργός Βιομηχανίας κ. Θ. Τζάκρη

Γεν.  Περιφ/κός  Αστυνομικός  Δντής  Κ. Μακεδονίας  κ. Ν. Μπαντουβάκης

Δκτής  τμήματος Ασφαλείας Γιαννιτσών κ. Π. Περδικάτσης

Αντιδήμαρχοι κ. Αθ. Επιτροπάκης,  κ. Δ. Στεργιούλας,

Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α. Πέλλας  κ. Κερασόπουλος Παναγιώτης

Πρόεδρος της  Ένωσης  Σωματείων Πετοσφαίρισης  Μακεδονίας  κ.  Πυθ. Δημητριάδης

Πρώην βουλευτής κ. Δ. Σταμενίτης

Το επιτελείο της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Ελλάδος (ΣΟΝΕ) και της Εταιρείας Παραγωγής της "Unplugged Studio" με επικεφαλής τον μαέστρο και διευθυντή κ. Ευάγγελο Αραμπατζή.

 

Πρόεδροι και αντιπροσωπείες από τους Συλλόγους της περιοχής μας.

 

Σύλλογος Αν.Ρωμυλία Καρυωτών Γιαννιτσών

Εταιρία Αστικού Πολιτισμού «Φίλιππος» Γαλατάδων.

Σύλλογος Ποντίων Γιαννιτσών

Σύλλογος Στραντζαλιωτών Ν. Πέλλας“

Πολιτιστικός Σύλλογος Πενταπλατάνου  "ΤΟ ΠΗΛΩΡΥΓΙ" .

Πολιτιστικός Σύλλογος "ΟΙ ΠΑΙΟΝΕΣ" Γουμένισσας

Ιστορική Και Λαογραφική Εταιρεία Γιαννιτσών "Ο Φίλιππος"

Γ.Α.Σ. "Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ" Γιαννιτσών

Αντιπροσωπεία του Λυκείου Ελληνίδων Γιαννιτσών

Αντιπροσωπεία των Ενοριακών  Συνάξεων   Ι.Ν. ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ  Γιαννιτσών

 

Ευχαριστούμε τους χοροδιδασκάλους μας κ. Κατσαφυλούδη Χρήστο και κ. Κεχαγιά Αναστασία , για την άψογη εμφάνιση των χορευτικών τμημάτων τους, όλους τους χορευτές μας, μικρούς και μεγάλους αλλά και τους γονείς των παιδιών που αγόγγυστα είναι αρωγοί σε κάθε προσπάθεια του Συλλόγου.

 

Ευχαριστούμε τις τοπικές εφημερίδες για την προβολή των δραστηριοτήτων του Συλλόγου, όπως επίσης και τις ηλεκτρονικές πύλες για την συνεχή ενημέρωση των μελών και φίλων μας μέσω των ιστοσελίδων τους.

 

Ευχαριστούμε τα καταστήματα και τις επιχειρήσεις της πόλης μας για την προσφορά τους στην εκδήλωση.

 

Ιδιαιτέρως θερμές ευχαριστίες σε όλο τον κόσμο που μας τίμησε και φέτος με την παρουσία του και μας δίνει κουράγιο και δύναμη στις δύσκολες ημέρες που περνάμε να συνεχίσουμε το έργο μας .