Η  αυλαία της  «Θεατρικής βραδιάς» άνοιξε με το έργο του Σταύρου Λομβαρδέα «Ο μαγικός δον Ζουάν» σε σκηνοθεσία Γιώργου Τσιρόγκα. Στο φιλόξενο χώρο του εντευκτηρίου μας , συναντήθηκαν την Κυριακή 7/2/2016 και παρακολούθησαν την παράσταση όχι μόνο φίλοι και  μέλη του συλλόγου, αλλά και συντελεστές της παραγωγής , που ανέβηκε από την Κεντρική Σκηνή του Εδεσσαϊκού Θεάτρου το 1991.  

 

Δύο παραγωγές δρομολογούνται αυτή την εβδομάδα για τη φετινή θεατρική περίοδο από την Κεντρική Σκηνή. 
Η πρώτη αφορά την απολαυστική-ανατρεπτική  κωμωδία των Μ.Ρέππα-Θ.Παπαθανασίου «Φούστα-μπλούζα» , έργο που θα παρουσιαστεί στο θεατρόφιλο κοινό στις αρχές του Μάη και για το οποίο καλούμε σε συνάντηση όσους ενδιαφέρονται να συμμετέχουν, στο εντευκτήριο του συλλόγου μας την Τετάρτη 10 Φλεβάρη 2016 και ώρα 7 το απόγευμα.
Η δεύτερη θα ανέβει από την Κεντρική Σκηνή τον Οκτώβρη του τρέχοντος έτους και πρόκειται για το κλασικό αριστούργημα του Μολιέρου «Δον Ζουάν». Η συνάντηση όσων ενδιαφέρονται να συμμετέχουν σε αυτή την παραγωγή θα γίνει την Παρασκευή 12 Φλεβάρη 2016 στο εντευκτήριο του συλλόγου στις 7 το απόγευμα.

 

Το Εδεσσαϊκό Θέατρο συμβάλλοντας στην ευαισθητοποίηση του κόσμου για τη δωρεά μυελού των οστών, ζητά από τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου να ανταποκριθούν στο κάλεσμα για εθελοντική δειγματοληψία. Την Κυριακή 14 Φλεβάρη 2016 από τις 11 το πρωί ως τις 2 το μεσημέρι , σας περιμένουμε  στο εντευκτήριο του συλλόγου μας, όπου  σε συνεργασία με τον σύλλογο Καρκινοπαθών Έδεσσας θα γίνει ενημέρωση σχετικά με τη διαδικασία.