Απίστευτο ντοκουμέντο: Πώς γλίτωσε 4χρονη που πέρασε από πάνω της αυτοκίνητο

Οι εικόνες που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας είναι πραγματικά σοκαριστικές. Ένα μικρό κοριτσάκι, ονόματι Jyoti Choudhary, περπατά ανέμελη και χωρίς την προστασία κάποιου μεγαλύτερου σε δρόμο του Νέου Δελχί στην Ινδία. Η μικρή απομακρύνεται από τον χώρο που βρίσκονται οι δικοί της και, ως παιδάκι, ξεχνιέται παρακολουθώντας γύρω τα πράγματα.

Όπως βλέπουμε από το κοντινό πλάνο, κάποια στιγμή η απρόσεκτη Jyoti σκοντάφτει και χάνει την ισορροπία της, με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος. Την ίδια ακριβώς στιγμή, στρίβει στον δρόμο αυτό ένα αυτοκίνητο, που προφανώς δεν έχει δει τι ακριβώς έχει γίνει και περνάει ακριβώς... πάνω από την πεσμένη στο έδαφος μικρή, χωρίς να αντιληφθεί το παραμικρό. Εντύπωση προκαλεί πως κανείς από όσους βρίσκονται τριγύρω δεν αντιλήφθηκε πως το αυτοκίνητο περνάει πάνω απο το κοριτσάκι.

Όπως βλέπουμε πάντως, η μικρούλα είχε απίστευτη τύχη, καθώς το αυτοκίνητο περνάει αφήνοντας το σωματάκι της ανάμεσα στους τροχούς. Έτσι, δεν υπήρξε ο παραμικρός τραυματισμός για το παιδί, όπως διαπίστωσαν όσοι έτρεξαν αμέσως κοντά της για να δουν τι έγινε. Η μικρούλα Jyoti μάλλον δε κατάλαβε και πολλά από όλο το περιστατικό και σίγουρα θα συνεχίσει την εξερεύνηση του κόσμου των μεγάλων με τις τόσες παγίδες.