Μεγάλη επιτυχία σημείωσε για ακόμη μια φορά η συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης που πραγματοποίησε ο Δήμος Πέλλας, συμμετέχοντας στη δράση του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ν. Πέλλας.

 ‘’Επιθυμία και στόχος της Δημοτικής Αρχής, δήλωσε  ο Δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος, ήταν να δώσουμε χαρά και ανακούφιση σε όσο το δυνατόν περισσότερες οικογένειες.

Μέσα από τις δράσεις του Δήμου τις ημέρες των εορτών, αλλά και καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, στηρίζονται αρκετές οικογένειες που διαβιώνουν σε  δύσκολες συνθήκες. Η ανταπόκριση και η συμμετοχή του κόσμου αποδεικνύει ότι, καταφέραμε να δημιουργήσουμε ένα μεγάλο δίκτυο αλληλεγγύης στο Δήμο Πέλλας και να ενισχύσουμε τις δράσεις φιλανθρωπίας και συλλογικότητας.

Εκτός από τις προσωπικές ευχαριστίες, θα ήθελα να εκφράσω και δημόσια τις ευχαριστίες μου σε όλο τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα για την συγκέντρωση τροφίμων, τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές των σχολείων του Δήμου, φορείς και συλλόγους, καθώς και τις παρακάτω επιχειρήσεις για τις πολύτιμες δωρεές τους’’.

 

Το Super Market Α.Β. Βασιλόπουλος

Το Super Market LIDL

Το Super Market Μασούτης

Το Super Market Family

Την επιχείρηση Σφαγειοτεχνική Α.Ε.

Την επιχείρηση Alterra

Tην επιχείρηση Λιόδεντρο  Ε.Π.Ε.

Την επιχείρηση Novafarm

Την επιχείρηση Novagreen

Την  τεχνική εταιρία Domein Κατασκευαστική, Αλέξανδρος Γεωργιάδης

Την  τεχνική εταιρία  Υιοί Χριστόφορου Καιρίδη Ο.Ε.

Την τεχνική εταιρία Χρήστος Καραδήμος Ε.Δ.Ε.

Την τεχνική εταιρία Γρηγόριος Τούρας

Την εταιρία Ηλεκτροθέρμ Πέλλας

Την τεχνική εταιρία Λύσις Κατασκευαστική, Παναγιώτης Ανδρονικίδης