Ο μικρός Διονύσης μεταφέρεται αυτήν την ώρα στο Τμήμα Ανηλίκων στη ΓΑΔΑ από άνδρες του Τμήματος Ανθρωποκτονιών.

Τα τελευταία νέα ήθελαν τις έρευνες να επικεντρώνονται σε καταυλισμό Ρομά στον Ασπρόπυργο, καθώς εκεί φερόταν να βρίσκεται το ζευγάρι που ευθύνεται για την εξαφάνιση του παιδιού.

Η αστυνομία, ωστόσο, μετά την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε την Τετάρτη το πρωί το protothema.gr με τον θείο του 11χρονου παιδιού, κ. Οδυσσέα Τ., ο οποίος παραδέχτηκε ότι το παιδί το πήρε κρυφά η θεία του, που ζει στην Αθήνα, προσανατολιζόταν τόσο στο συγγενικό περιβάλλον, όσο και στους ανθρώπους που τον επισκέφθηκαν την τελευταία φορά στο νοσοκομείο.

Πράγματι, το παιδί βρέθηκε με τη θεία του σε σπίτι στον Ασπρόπυργο και είναι καλά στην υγεία του.

Από την πρώτη στιγμή της εξαφάνισής του, το Χαμόγελο του Παιδιού έχει σημάνει Amber Alert, ενώ επί ποδός βρέθηκε και το Τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, που έχει αναλάβει την υπόθεση.

Να θυμίσουμε, ότι το ανήλικο παιδί με το θλιμμένο βλέμμα είχε εγκαταλειφθεί από τους γονείς, του, ενώ μια θεία, στην οποία δόθηκε η κηδεμονία του από τις αρμόδιες αρχές, κρίθηκε ακατάλληλη.

Γι´ αυτόν τον λόγο ο μικρός Διονύσης ζούσε μαζί με τον παππού και τη γιαγιά, σε μία αγροτική περιοχή, στο χωριό Λευκοχώρι στη Γαστούνη Ηλείας.