Στο πένθος έχει βυθιστεί η Βέροια μετά την είδηση του θανάτου ενός 18χρονου τερματοφύλακα Ο Στέλιος Μαρκούσης της ομάδας νέων έχασε τη ζωή του απρόσμενα στην προπόνηση της ομάδας.  

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του sdna.gr ο 18χρονος τερματοφύλακας της ομάδας νέων της Βέροιας, που είχε ανέβει για προπόνηση με την πρώτη ομάδα, σε μία άσκηση στην οποία μπλόκαρε την μπάλα αισθάνθηκε ξαφνική αδιαθεσία, έχασε τις αισθήσεις του και κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο.  

Το ιατρικό τιμ της ομάδας το οποίο έσπευσε στο σημείο έκανε υπεράνθρωπες προσπάθειες μέχρι το ασθενοφόρο να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο όπου και εξέπνευσε . Πιθανότερη αιτία είναι το καρδιακό επεισόδιο, αν και τα ακριβή αίτια θα γίνουν γνωστά αργότερα.   Ο νεαρός αθλητής στα πρόσφατα εργομετρικά της Βέροιας, ήταν εκ των κορυφαίων ενώ από τις 11 ως τις 19 Αυγούστου είχε βρεθεί στην Γερμανία όπου είχε δοκιμαστεί από την Καρλσρούη!

Θεωρούνταν από τις μεγαλύτερες ελπίδες των ακαδημιών της Βέροιας και ήταν ένα από τα παιδιά που συγκέντρωνε τις περισσότερες ελπίδες  ώστε να ανέβει και να καθιερωθεί στην πρώτη ομάδα.   Η σελίδα της ομάδας στο Facebook άλλαξε τη φωτογραφία της βάζοντας μαύρο

πηγή:E-Radio.gr Daily