Έκθεση φωτογραφίας στο πλαίσιο του Μαθητικού Φεστιβάλ του Τμήματος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης της Διεύθυνσης Β/θμιας Εκπαίδευσης Δυτ. Θεσσαλονίκης
Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Έδεσσας – Γιαννιτσών διοργανώνει έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «ΦωτογραφίΖΩ»,  στο πλαίσιο του Μαθητικού Φεστιβάλ της Διεύθυνσης Β/θμιας Εκπαίδευσης Δυτ. Θεσσαλονίκης για το χρονικό διάστημα 28-30  Απριλίου  2015.
Στην ανωτέρω έκθεση θα παρουσιαστούν φωτογραφικά έργα, που αποτελούν τέχνημα των ερασιτεχνών φωτογράφων που συμμετείχαν στο δίμηνο εργαστήριο φωτογραφίας που διοργανώθηκε από το ΚΠΕ Έδεσσας Γιαννιτσών και πραγματοποιήθηκε στους χώρους του, με εκπαιδευτή τον  φωτογράφο εκπαιδευτή, κ. Γιώργο Σπυρίδη. Αναμένεται να την επισκεφθούν εκατοντάδες μαθητές και ευαισθητοποιημένοι πολίτες.
Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο κτίριο του Κλειστού Δημοτικού Θεάτρου Νεαπόλεως (Ελευθερίου Βενιζέλου 125, Νεάπολη Θεσσαλονίκης), πρωινές ώρες 9.30-14.00. Στα έργα που θα εκτεθούν αποτυπώνεται η διαχρονική ομορφιά της Πέλλας, η φαντασία και η δημιουργικότητα των συμμετεχόντων φωτογράφων και η τεχνογνωσία που αποκτήθηκε κατά τη διάρκεια του εκπαιδευτικού προγράμματος.
Η Παιδαγωγική Ομάδα του ΚΠΕ Έδεσσας Γιαννιτσών αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τον κ. Σπυρίδη, ο οποίος αφιλοκερδώς προσέφερε τις πολύτιμες γνώσεις του ως εκπαιδευτής του σεμιναρίου, καθώς και τους πολίτες της ευρύτερης περιοχής της Έδεσσας, που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Κέντρου και ήταν συνεπείς στην παρακολούθηση του προγράμματος, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην πραγματοποίηση της έκθεσης.  
Σας προσκαλούμε να μοιραστούμε μαζί τις στιγμές πολιτισμού,  αειφορίας και βιωσιμότητας που αποτυπώθηκαν από τον φωτογραφικό φακό και να ανταλλάξουμε απόψεις αναφορικά με το περιβάλλον και την περιοχή μας.