Επίσκεψη του Αθλητικού Πολιτιστικού Σωματείου Σωσάνδρας στον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού, Πολιτιστικού Σωματείου Σωσάνδρας στον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Θεόδωρο Θεοδωρίδη.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης που έγινε σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα, η αντιπροσωπεία του Σωματείου ενημέρωσε τον κ. Αντιπεριφερειάρχη για θέματα που απασχολούν το σύλλογο, και ζήτησαν τη στήριξή του για τις εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί για το επόμενο διάστημα.

Τα μέλη του Σωματείου ευχαρίστησαν τον κ. Θεοδωρίδη για την έμπρακτη συμπαράστασή του στις προσπάθειες του Συλλόγου και για την άψογη συνεργασία που έχουν.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης δήλωσε ότι στηρίζει τις προσπάθειες του Σωματείου για τη διατήρηση και ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου. Ευχήθηκε καλή δύναμη στο Διοικητικό Συμβούλιο και καλή επιτυχία στις δράσεις που υλοποιούν.

Το Διοικητικό Συμβούλιο που επισκέφθηκε τον κ. Αντιπεριφερειάρχη στο γραφείο του στο Διοικητήριο απαρτίζεται από την Πρόεδρο κα. Δήμητρα Νάνου, τη Γραμματέα κα. Στούπη Αντωνία, την Ταμία κα. Παντουβάκη Αντωνία και το Μέλος κα. Στούπη Κατερίνα.