Με  εκπληκτική προσέλευση  και εξαιρετικό κέφι πραγματοποιήθηκε, την Τετάρτη 4 Ιουνίου και ώρα 8:30 στο τουριστικό περίπτερο Λόφος (Φιλίππειο), το  παραδοσιακό γλέντι που  διοργάνωσε  ο  Εκπολιτιστικός Όμιλος Γιαννιτσών   «Η ΠΕΛΛΑ».

Είμαστε περήφανοι που ο κόσμος των Γιαννιτσών  μας αγκαλιάζει γιατί βλέπει τις σημαντικές πολιτιστικές παρεμβάσεις και συμμετοχή μας στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας.   Αυτό οφείλεται στα μέλη του ομίλου , παλαιά και νέα, απλά μέλη αλλά και τα μέλη του Δ.Σ που με ομοψυχία και διάθεση συνεργασίας, καταβάλουν τα μέγιστα για την επίτευξη των στόχων που έχει θέσει ο όμιλος μας.
 
         Ο πρόεδρος του Ε.Ο.Γ  κ. Γιώργος Δόντσιος καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους  και υπενθύμισε  το επόμενο ραντεβού του ομίλου  που είναι στις 18 Ιουνίου στο ανοιχτό θέατρο των Γιαννιτσών,  για τη μεγαλειώδη παράσταση που διοργανώνει ο Όμιλος με θέμα « Ο χορός από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα ».

Πρωταγωνιστές της βραδιάς ο κόσμος, που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Ομίλου μια ακόμα φορά, για να απολαύσει μια θαυμάσια βραδιά, όπου οι μουσικοί καλλιτέχνες έβγαλαν τον καλύτερο τους εαυτό ανεβάζοντας το θερμόμετρο της διασκέδασης και του κεφιού στο κόκκινο...

Η ορχήστρα πλαισιώθηκε από τους  Παύλο Ματρακούλια (κλαρίνο), Θεόδωρο Σιταρά (τρομπέτα), Δούμτση Λεωνίδα (νταούλι), Κικιλίγκα Γιώργο (πλήκτρα), Ζιμπίδη Δημήτρη (πλήκτρα), Τζανέτη Δημήτρη (κιθάρα), Αντώνη Πουλιάση (μπουζούκι),  Καβάζη Στέλιο (κρουστά), Καραγιαννίδη Μιχαήλ (Ποντιακή λύρα), Μπαμπούρα Γρηγόριο (Νταούλι)  και Άννα Κανσίζογλου( τραγούδι), ιδιαίτερα ευχάριστη ήταν και η συμμετοχή  του  Γιάννη Μακεδόνα (τραγούδι).

Το κέφι ήταν αστείρευτο, συνοδευόμενο από καλό φαγητό  και πολύ εύγεστο κρασί. Η καλή παρέα και η διάθεση για λίγη ξενοιασιά και χαλάρωση από την προβληματική καθημερινότητα που για αρκετό πλέον διάστημα βιώνουμε, είχε ως αποτέλεσμα την απογείωση της διασκέδασης ασταμάτητα μέχρι αργά. Μια  ξεχωριστή κι ευχάριστη  νότα έδωσε  η απροσδόκητη  παρουσία της ομάδας από το πρόγραμμα Comenius  που φιλοξενείται αυτές τις μέρες από το 1ο Δημοτικό Σχολείο των Γιαννιτσών, που διασκέδασαν μαζί μας, τραγουδώντας και  χορεύοντας με την ψυχή τους.

Το Δ. Σ. ευχαριστεί όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους, ενισχύοντας και με αυτό τον τρόπο τον όμιλό  μας, επίσης  εκφράζει θερμές ευχαριστίες σε όλες τις κυρίες που προσέφεραν τα υπέροχα και πλούσια εδέσματα, την  οικογένεια Τουκαντζή για την χορηγία κρασιού, τους  μουσικούς-τραγουδιστές που συμμετείχαν αφιλοκερδώς, το τουριστικό περίπτερο Λόφος (Φιλίππειο), σε όλους όσους μέσα από τα blogs και τα ΜΜΕ κοινοποίησαν την εκδήλωση στο κοινό της πόλης μας και σε όποιον συνετέλεσε καθ’ οιονδήποτε τρόπο στην οργάνωση της όμορφης αυτής βραδιάς.

Η συμπαράσταση όλων σας μας δίνει την δύναμη να συνεχίσουμε τις προσπάθειες για ένα καλύτερο μέλλον των παιδιών μας και του τόπου μας

                                   Ευχόμαστε σε όλους καλό καλοκαίρι.