Την Δευτέρα 23 Απριλίου 2018, πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός Αγίου Γεωργίου Γιαννιτσών. Στα πλαίσια του εορτασμού θα τεθεί σε προσκύνηση τμήμα του ιερού λειψάνου του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Γεωργίου του Τροπαιοφόρου, το οποίο φυλάσσεται στον Ιερό Ναό. 

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Κυριακή 22 Απριλίου
  7:00 μ.μ.  Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός
10:00 μ.μ.  Απόδειπνο και Χαιρετισμοί
10:30 μ.μ.  Ιερά Αγρυπνία για την εορτή του Αγ. Γεωργίου (Όρθρος – Θ. Λειτουργία)

Δευτέρα 23 Απριλίου
7:30 π.μ.   Όρθρος και πανηγυρική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος
                  του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πολυανής και Κιλκισίου κ. Εμμανουήλ.
6:00 μ.μ.   Εσπερινός και Παράκλησις Άγιου Γεώργιου


Παράλληλες εκδηλώσεις εορτής Αγίου Γεωργίου 


Με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Γεωργίου του Τροπαιοφόρου, προστάτου της ενορίας Αγίου Γεωργίου Γιαννιτσών, και με τις ευλογίες της Ιεράς Μητροπόλεως Εδέσσης, Πέλλης & Αλωπίας θα πραγματοποιηθούν εκτός από τις λατρευτικές εκδηλώσεις προς τιμήν του Αγίου και παράλληλες εκδηλώσεις με τίτλο "Όσα η μουσική υφαίνει... ο χορός σε κύκλους δένει...". Πιο συγκεκριμένα:

Μουσικοχορευτική εκδήλωση

Την Δευτέρα 23 Απριλίου 2018, στις 8:00 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών θα πραγματοποιηθεί Μουσικοχορευτική εκδήλωση από τα τμήματα του Ι. Ν. Αγ. Γεωργίου Γιαννιτσών

Χορωδιακή συνάντηση

Την Τετάρτη 25 Απριλίου, στις 7:30 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών θα πραγματοποιηθεί Χορωδιακή Συνάντηση στην οποία συμμετέχουν: 
- Χορωδία Κ.Α.Π.Η. Νιγρίτας «Η Γερακίνα»
- Νεανική χορωδία Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς
- Παιδική χορωδία Ι. Ν. Αγ. Γεωργίου Γιαννιτσών 
- Χορωδία "ΕΝ-ΕΙΤΕ" Ι. Ν. Αγ. Γεωργίου Γιαννιτσών
- Xορωδία Ενηλίκων Ι. Ν. Αγ. Γεωργίου Γιαννιτσών

Έκθεση φωτογραφίας

Από 11 έως 28 Απριλίου 2018 στον 2ο όροφο του Πνευματικού Κέντρου του Ιερού Ναού θα εκτίθενται οι φωτογραφίες των μαθητών που συμμετείχαν στα σεμινάρια φωτογραφίας της ενορίας με θέμα "Δύο". Η Έκθεση θα λειτουργεί καθημερινά 6:00 - 9:30 μ.μ. μέχρι και το Σάββατο 28 Απριλίου 2018.