Οι δυο Έλληνες, μία 43χρονη και ένας 55χρονος, εντοπίστηκαν να ζητούν χρήματα από πολίτες για να τους πουλήσουν περιοδικά, δήθεν για λογαριασμό μιας μη κερδοσκοπικής εταιρείας

Σαν τα κεφάλια της Λερναίας Ύδρας ξεφυτρώνουν οι «μαϊμού» εκπρόσωποι συλλόγων και οργανώσεων -συχνά ανύπαρκτων- που κάνουν εράνους χωρίς την σχετική άδεια σε περιοχές της Πέλλας! Άλλο ένα ζευγάρι συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Έδεσσας και μια γυναίκα αναζητείται.

Οι δυο Έλληνες, μία 43χρονη και ένας 55χρονος, εντοπίστηκαν να ζητούν χρήματα από πολίτες για να τους πουλήσουν περιοδικά, δήθεν για λογαριασμό μιας μη κερδοσκοπικής εταιρείας που υποτίθεται ότι εκπροσωπούσαν. Στην κατοχή τους κατασχέθηκαν 45 ευρώ που είχαν ήδη βγάλει και 37 περιοδικά της εταιρείας μαζί με δυο μπλοκ από τα οποία έκοβαν αποδείξεις.

Το ζευγάρι οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Έδεσσας που απήγγειλε κατηγορία για παράβαση της νομοθεσίας περί παιγνίων, εράνων και λαχειοφόρων αγορών, αλλά οι αστυνομικοί αναζητούν και μία 32χρονη Ελληνίδα που εμφανίζεται ως εκπρόσωπος της μη κερδοσκοπικής εταιρείας.


πηγή:πρωτο θέμα