…. ο νεοSoS ανοίγει  το κέντρο πληροφόρησης του υγρότοπου
Άγρα – Βρυττών - Νησίου.

« Ανακαλύπτοντας τις ομορφιές του υγροτόπου»

    Ο Σύλλογος Προστασίας Υδρολογικού κύκλου Εδεσσαίου ποταμού «νεοSOS», στα πλαίσια των καταστατικών του προτεραιοτήτων, ζήτησε και πέτυχε να στηρίξει, με την εθελοντική παρουσία και συνδρομή των μελών του, τη λειτουργία του Κέντρου Πληροφόρησης του Υγρότοπου, που τα τελευταία χρόνια είναι ανενεργό.
    Με απόφαση του ΔΣ του Συλλόγου, κάθε δεύτερη Κυριακή του μήνα, μέλη του συλλόγου μας θα βρίσκονται στο Κέντρο Πληροφόρησης, για να στηρίξουν τη λειτουργία του και τους σκοπούς που εξυπηρετεί αυτό.
     Την Κυριακή 8-3-2015 ξεκινάμε την προσπάθειά μας για ενημέρωση και ευαισθητοποίηση όλων μας, σχετικά με τον ιδιαίτερα σημαντικό υγρότοπο Άγρα-Βρυττών-Νησίου, αλλά και σε γενικότερα περιβαλλοντικά θέματα.
      Εμείς θα είμαστε εκεί , από τις 11.30 πμ μέχρι τις 13.30μμ και σας καλούμε να στηρίξετε, όχι εμάς, αλλά την αναγκαιότητα της λειτουργίας του χώρου.
      Σχεδιάσαμε σειρά από δραστηριότητες στα πλαίσια του προγράμματος
« Ανακαλύπτοντας τις ομορφιές του υγροτόπου»
που απευθύνονται σε επισκέπτες όλων των ηλικιών.
       Έχοντας την πεποίθηση ότι για να προστατέψουμε κάτι πρέπει πρώτα να το γνωρίσουμε, φιλοδοξούμε με την ενεργή συμμετοχή σας, τις ιδέες σας και την συνεργατική διάθεσή σας, να εμπλουτίσουμε το πρόγραμμα με δραστηριότητες,  ώστε αυτό να γίνει ελκυστικότερο και σταδιακά πιο στοχευμένο.
      Υπολογίζουμε στη παρουσία σας, προσδοκούμε τη στήριξή σας.