Με τους αγιασμούς σε όλα τα σχολεία του Δήμου Έδεσσας ξεκινάει η φετινή σχολική χρονιά.
Ο Δήμαρχος Έδεσσας παραβρέθηκε σε αγιασμούς των σχολικών μας  μονάδων και ευχήθηκε σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς να έχουν μία καλή και δημιουργική σχολική χρονιά. Στο μήνυμά του προς τη σχολική κοινότητα τόνισε τα εξής:

ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ
Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της φετινής σχολικής χρονιάς πραγματοποιήθηκαν πολλές και σημαντικές παρεμβάσεις σε πολλά σχολεία, ενώ είχαμε και ένα νέο διδακτήριο που θα στεγάσει το Νηπιαγωγείο της Άρνισσας και νέα σχολική αίθουσα στο Λύκειο της Άρνισσας. 
Με τους συνεργάτες μου δώσαμε έναν μεγάλο αγώνα για όλες αυτές τις παρεμβάσεις και το αποτέλεσμα μας δικαιώνει. Μάλιστα εάν αναλογιστεί κανείς τη σχέση του κόστους με τις παρεμβάσεις που πραγματοποιήθηκαν, τότε αντιλαμβάνεται την πραγματική έκταση αυτού του έργου.
Βέβαια, το δυσκολότερο έργο γι’ αυτή και για κάθε σχολική χρονιά το έχουν οι πρωταγωνιστές, που δεν είναι άλλοι από τα μέλη της εκπαιδευτικής μας κοινότητας: μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς. Όλοι αυτοί που θα δώσουν την καθημερινή μάχη για να βελτιώσουμε το επίπεδο εκπαίδευσης των παιδιών μας, να βελτιώσουμε το επίπεδο του λαού μας!
Θέλω να ευχηθώ σε όλους και όλες να θέσουν υψηλούς στόχους και να τους πετύχουν με σκληρή δουλειά, που είναι ο μόνος ασφαλής δρόμος για την επιτυχία. Καλή σχολική χρονιά!
Δημήτρης Γιάννου
Δήμαρχος Έδεσσας

Από τους Προέδρους των σχολικών επιτροπών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Γιάννη Χατζόγλου και κ. Αλέξανδρο Πασχάλη, μαζί με τις ευχές τους για καλή σχολική χρονιά, τονίστηκε ότι τα σχολεία του Δήμου μας δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα και οι όποιες μικροελλείψεις θα αντιμετωπιστούν τις επόμενες ημέρες.