Συγκέντρωση Τροφίμων -  Παιχνιδιών
για ευπαθείς ομάδες πληθυσμού
από το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ν. Πέλλας.
&
Πρόσκληση συμμετοχής στους καταστηματάρχες της Έδεσσας για διάθεση κουπονιών

Μετά από 5 επιτυχημένες δράσεις συγκέντρωσης τροφίμων και άλλων αγαθών, το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ν. Πέλλας, που εκπροσωπείται από την Ιερά Μητρόπολη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας, την Π.Ε. Πέλλας, τους Δήμους Έδεσσας, Πέλλας, Αλμωπίας και Σκύδρας, τις εθελοντικές ομάδες Έδεσσας, Καλής, Αμπελιών, Γιαννιτσών, την Περιφερειακή Εφορία Προσκόπων Πέλλας, το Σωματείο Εμπόρων Επαγγελματιών & Βιοτεχνών Ν. Πέλλας και άλλων μελών πραγματοποιεί συγκέντρωση Τροφίμων - Παιχνιδιών την Παρασκευή 3  το Σάββατο 4  και την Κυριακή των Βαΐων  5 Απριλίου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί παράλληλα στους τέσσερις Δήμους του Νομού δίνοντας την ευκαιρία στους συμπολίτες μας να προσφέρουν τρόφιμα και παιχνίδια, που είναι σε καλή κατάσταση, τα οποία θα διατεθούν σε οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Όσα καταστήματα τροφίμων, νωπών προϊόντων, κτλ. στην Έδεσσα ενδιαφέρονται να συμμετέχουν με διάθεση κουπονιών αξίας 2, 5, και 10€, όπως αυτή είχε πραγματοποιηθεί τα Χριστούγεννα μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κέντρο Πρόληψης Ν. Πέλλας «Όραμα», ως Συντονιστή Φορέα του Δικτύου και να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους στο τηλ. 23810 – 51174 υπόψη Μαρίας Ιωακειμίδου μέχρι την Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015.

Όσοι καταστηματάρχες ενδιαφέρονται από το Δήμο Σκύδρας θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τον αντίστοιχο Δήμο υπόψη κας. Γραμματοπούλου Χαρούλας στο τηλ. 23813 51876.