Τέσσερα πολύ σημαντικά έργα του Δήμου Έδεσσας εγκρίθηκαν στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης με υπογραφή του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Βουλευτή Πέλλας κ. Γιώργου Καρασμάνη.
Πρόκειται για την αναμόρφωση του κεντρικού άξονα της Τοπικής Κοινότητας Άγρα, προϋπολογισμού 1.000.000 €, με σημαντικές σημειακές παρεμβάσεις που θα βελτιώσουν τη λειτουργικότητα και την εικόνα του χωριού και για τρία σημαντικά έργα αγροτικής οδοποιίας στα αγροκτήματα της Άρνισσας, της Παναγίτσας και της Κερασιάς, συνολικού προϋπολογισμού 1.000.000 €.
«Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο αστικής ανάπλασης στον Άγρα και τρία πολύ σημαντικά έργα αγροτικής ανάπτυξης στην Άρνισσα, την Παναγίτσα και την Κερασιά.
Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τον Υπουργό κ. Γιώργο Καρασμάνη για την άριστη συνεργασία και τις συντονισμένες προσπάθειες που καταβάλαμε προκειμένου να πραγματοποιηθούν οι παρεμβάσεις αυτές, που είναι πολύ σημαντικές για την καθημερινή ζωή των πολιτών και την ανάπτυξη του αγροτικού μας τομέα, που είναι η σημαντικότερη οικονομική δραστηριότητα της περιοχής» τόνισε ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Δημήτρης Γιάννου.


Γραφείο Τύπου
Δήμου Έδεσσας