Ολοκληρώθηκε για έβδομη συνεχή  χρονιά Η Πέλλα της Γεύσης, μιας συνεργασίας του δήμου Πέλλας με το Κτήμα Λίγας με θέμα την τοπική παραδοσιακή μαγειρική. Φετινό αφιέρωμα ήταν το Πάικο, τα θηράματα και οι καρποί του στο τοπικό πιάτο. Όπως κάθε χρόνο, τιμήθηκε και φέτος, ένας παλιός επαγγελματίας, ο κ. Θεόδωρος Γρηγοριάδης ιδιοκτήτης της ταβέρνας  «Η Κληματαριά» για την πολύχρονη προσφορά του στο χώρο της εστίασης.
Ο δήμος Πέλλας ευχαριστεί όλους όσοι συμμετείχαν στη διοργάνωση και κατέθεσαν  τον κόπο, τα προϊόντα και κυρίως την επιθυμία της προσφοράς στην Πέλλα. 
Τους χορηγούς της εκδήλωσης, που είναι οι εταιρείες:
Αγροζύμη
Alterra S.A.
Ελαιοτριβείο Λιόδεντρο
Ινδία Μπαχαρικά
Κτήμα Αλεξανδρίδη
Lamda Foods S.A.
Μουστάκας Ξενοφών, Παραγωγός Μελιού
Τα εστιατόρια:
Βήτα-Βήτα (Πεζόδρομος Γιαννιτσών) 
Γλυκάνισος (Πλαστήρα 38, Γιαννιτσά)
Κληματαριά (Πενταπλάτανος)
Λευτέρης (Τραπεζούντας 18, Γιαννιτσά)
Στου Μιχάλη (Πεζόδρομος Γιαννιτσών)
Τα Σουβλάκια της Εύας (Λ. Κατσώνη 1, Γιαννιτσά)

 Ο δήμος Πέλλας εκφράζει τις ευχαριστίες του στον ομιλητή κ. Βασίλειο Ιωαννίδη και την κ. Χριστίνα Μάγγου για τη συμμετοχή. Η παρουσία των σπουδαστών του Τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων και Ποτών του ΔΙΕΚ Γιαννιτσών και η γευστική τους πρόταση υπό την καθοδήγηση των εκπαιδευτών και των στελεχών του ΔΙΕΚ ήταν από τις ιδιαίτερες στιγμές γιατί αποτύπωνε τη συνέχεια της παράδοσης και τη σύνθεση ανάμεσα στο παλιό και το νέο.   
Η Πέλλα της Γεύσης ευχαριστεί τον «Παλιό Φούρνο» και την εταιρεία «Ξέξασπρο» στα Γιαννιτσά, καθώς επίσης τους δημότες Πέλλας κ. Σταύρο Εμμανουηλίδη, κ. Δήμο Αμπελά, κ. Παναγιώτη Κωνσταντάκη, τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Μιχάλη Παναγιωτίδη, τον Πρόεδρο της  Τ.Κ. Παλαιφύτου κ. Γιακουμή Γιακουμίδη ,τον Αστυνομικό Υποδιευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πέλλας κ . Πέτρο Περδικάτση  και τον Πρόεδρο του  Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Γιαννιτσών κ. Αθανάσιο Αραμπατζή για την πολύτιμη προσφορά τους.
Φετινός καλεσμένος ήταν ο κ. Ευτύχης Μπλέτσας με τον οποίο υπήρξε συνεργασία προκειμένου να περιληφθεί ο δήμος Πέλλας στους ταξιδιωτικούς προορισμούς της εκπομπής Happy Traveler στο ΣΚΑΙ.