Απόφαση σκάνδαλο από την δημοσία επιχείρηση Ηλεκτρισμού ΔΕΗ να αναστείλει άγνωστο το πόσο ,2 σημαντικών γραφείων της , από την Πόλη των Γιαννιτσών,  τον μεγαλύτερο δήμο του νομού Του ταμείου και  του γραφείου Εξυπηρέτησης πωλητών (διακανονισμών κτλ)
Η απαράδεκτη αυτή ενέργεια της ΔΕΗ,ταλαιπωρεί χιλιάδες πωλητές του μεγαλύτερου δήμου του νομού μας ,που πλέον είναι υποχρεωμένοι  να πληρώνουν τους λογαριασμούς τους, μόνο σε τράπεζες και γραφεία ιδιωτών, με επιπλέον κόστος , από μισό εως 1 ευρώ. Ενω στους δύσκολους καιρούς όπου βρισκόμαστε και πολλοί αναγκάζονται να κάνουν διακανονισμό  θα πρέπει η να πάνε στην Έδεσσα η να επικοινωνήσουν με έναν τηλέφωνο για περισσότερες πληροφορίες.
Το τελευταίο διάστημα το ταμείο λειτουργούσε μόνο 3 μέρες (η χαρά του συνδικαλισμού, 3 ημερη εβδομαδιαία εργασία )
Η απόφαση αυτή σύμφωνα με πληροφορίες , πάρθηκε γιατί δεν προχώρησε έγκαιρα  η ΔΕΗ σε προκήρυξη για πρόσληψη με ενιαμηνο για την κάλυψη 2 θέσεων. μια που το τελευταίο καιρό λειτουργεί με αυτό τον τρόπο.
Καλό θα είναι οι φορείς της πόλης να προβούν άμεσα σε διαμαρτυρία για την επίλυση αυτού του προβλήματος και την άμεση πενθήμερη λειτουργία του ταμείου και του γραφείου πελατών .

Γ. Χατζηχρήστος www.matiespellas.gr