ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΜΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

   Η Χορωδία Παραδοσιακής Μουσικής Γιαννιτσών στα πλαίσια των εκδηλώσεων της 7ης Παραμυθούπολης Γιαννιτσών, συμμετέχοντας σ´ αυτές, θα δόσει την Τετάρτη 20-12-2017 ώρα 19.00´ στο Πεζόδρομο, συναυλία με χριστουγενιάτικα τραγούδια.

 Το Σάββατο 16-12-2017 στα πλαίσια των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται στο Βόλο, η χορωδία συμμετείχε σ´ αυτές, δίνοντας συναυλία στη πλατεία του Αγίου Νικολάου με Χριστουγεννιάτικα τραγούδια.                       

Το πρόγραμμα της εξόρμησής τους στη πρωτεύουσα της Μαγνησίας, περιελάμβανε επίσης επίσκεψη και ξενάγηση σε αξιοθέατα της πόλης όπως στο "Μουσείο της Πόλης", ένας χώρος όπου εκτίθενται οι ιστορίες ζωής των ανθρώπων της πόλης μαζί με τα υλικά τεκμήρια της δραστηριότητάς τους και στο "Παλαιό Πλυνθοκεραμοποιείο Τσαλαπάτα",  ένα σπάνιο δείγμα διασωζόμενου βιομηχανικού συγκροτήματος στον ελληνικό χώρο.

Τέλος τα μέλη της χορωδίας προγραμματίζουν επίσκεψη στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών για τις 28-12-2017 όπου θα ψάλλουν τα κάλαντα στους ασθενείς και στο προσωπικό του Νοσοκομείου.