Εκπολιτιστικός Όμιλος Γιαννιτσών η ‘’ΠΕΛΛΑ’’ με συνδιοργανωτές τη  ΔΗΚΕΠΑΠ και             την Περιφερειακή Ενότητα  ΠΕΛΛΑΣ, διοργανώνει συναυλία με τη Συμφωνική Ορχήστρα       Νέων Ελλάδος (ΣΟΝΕ) στα Γιαννιτσά.
Νέοι Μουσικοί από όλη την Ελλάδα στα Γιαννιτσά / Αφιέρωμα στο Ελληνικό τραγούδι. 
Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017 
Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών
Ώρα προσέλευσης 19:00
Έναρξη συναυλίας στις: 20:00

Η Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Ελλάδος συνεχίζει την περιοδεία της σε όλη την Ελλάδα,          υπό την διεύθυνση του Ευάγγελου Αραμπατζή.

Γνώριμα τραγούδια που όλοι αγαπήσαμε, των κορυφαίων Ελλήνων μουσικοσυνθετών: Χατζηδάκι, Θεοδωράκη, Κουγιουμτζή, Λοΐζου αλλά και ξένων συνθετών: Βέρντι, Μπιζέ, Μπράμς, Προκόφιεφ, Σοστακόβιτς, θα ακουστούν από την ΣΟΝΕ το Σάββατο 11 Νοεμβρίου  στις 8 το βράδυ, στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών.

Με θέρμη ψυχής, καθαρή καρδιά και ολόφρεσκα όνειρα, νέοι και νέες, συγκέντρωσαν τις δυνάμεις τους, την αγάπη τους για τη μουσική και το όραμά τους για ένα καλύτερο αύριο.

Συμμετέχει ο Τενόρος Σταύρος Σαλαμπασόπουλος, η Άσπα Μαυρίδου και οι τραγουδιστές     της ΣΟΝΕ:   Έλενα Τιτίρλα & Νικόλας Σαββίδης. 

Είσοδος 8 ευρώ

Προπώληση από CASH & CARRY (Κάβα) Δάλλας  (απέναντι από το COFFEE STORE FRIENDS)  στον πεζόδρομο και  τη  ΔΗΚΕΠΑΠ  από τα γραφεία του Πνευματικού κέντρου (από τις 9 το πρωί έως τις 7.30 το απόγευμα).

Επίσης, θα παρευρεθούν εκπρόσωποι από την Πολιτειακή, Πολιτική και Στρατιωτική Ηγεσία  της Χώρας.

Το φουαγιέ του Θεάτρου θα κοσμείται με έργα ζωγραφικής της ´´Κιβωτού Ολιστικής παιδείας των Ενόπλων Δυνάμεων´´.