Η Χορωδία Παραδοσιακής Μουσικής Γιαννιτσών ξεκίνησε ήδη τις πρόβες της, για την περίοδο 2017-2018, από 18 Αυγούστου 2017 καί ώρα 19:30 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ι.Ν. Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στα Γιαννιτσά.

Καλούμε, λοιπόν, άτομα κάθε ηλικίας που ασχολούνται με τήν παραδοσιακή μουσική, είτε με το τραγούδι, είτε με κάποιο παραδοσιακό όργανο, να προσέλθουν και να μας πλαισιώσουν. Οι εγγραφές των νέων μελών θα πραγματοποιούνται κάθε Παρασκευή και ώρα 19:30 μ.μ. στην παραπάνω αίθουσα ή στα παρακάτω τηλέφωνα: 6971569929 (υπευθύνου χορωδίας) &. 6985125919 (μαέστρου).

Άλωστε, η ανάγκη επικοινωνίας μέσα από το χώρο της μουσικής και ειδικά της Ελληνικής Παράδοσης κρίνεται απαραίτητη και επιβεβλημένη μέσα στη σύγχρονη και γεμάτη άγχος ελληνική κοινωνία.

Η χορωδία, η οποία αριθμεί περί τα 40 μέλη, ανεξαρτήτου ηλικίας, συνεργάστηκε κατά το παρελθόν με διάφορους καλλιτέχνες, όπως η Αρετή Κετιμέ, η Λιζέττα Καλημέρη και η Ντιλέκ Κότς και τοπικούς πολιτιστικούς φορείς για φιλανθρωπικούς κυρίως σκοπούς. Αν θέλετε να γίνετε και εσείς συναρωγοί σ᾿ αυτό το θεάρεστο έργο, σας περιμένουμε.