Οι γιαννιjazz μαγειρεύουν το 7ο Open Air Party 23-25 Ιουνίου 2017 στο Πάρκο Αγίου Γεωργίου στα Γιαννιτσά.

Μπήκαμε στην τελική ευθεία ... είμαστε σε πυρετώδεις προετοιμασίες ... το τριήμερο αυτό θα "αλλάξουμε τα φώτα" του πάρκου!
Τρεις μέρες γεμάτες ήχους, παιχνίδια και μουσικές. Αναβίωση παιχνιδιών που παίζαμε ως παιδιά, κυνήγι χαμένου θησαυρού για παιδιά αλλά και για μεγάλους, θεματικοί παιχνιδότοποι, καραγκιόζης, τσίρκο δρόμου, γιγαντόφουσκες, αφήγηση παραμυθιού, εργαστήρι μαγειρικής, έκθεση με καμπάνες και κουδούνια απ´ όλο τον κόσμο, παζάρι μεταχειρισμένων βιβλίων και CD, είναι μια μικρή ιδέα του τι θα συμβεί στο πάρκο του Άη Γιώργη! Και μετά την δύση του ήλιου, live με τους Εκμεκ, Sharp 9, Ανφάν Γκατέ, Rom Royale, Nervous!
Το Open Air Party των γιαννιjazz ξεκίνησε σαν τρέλα της στιγμής και έχει γίνει θεσμος. Για 7η συνεχή χρονιά αποτελεί το γεγονός του καλοκαιριού για τα Γιαννιτσά και όχι μόνο! Ένα μουσικό φεστιβάλ μικρού μήκους για μικρούς και μεγάλους που αναβιώνει κάθε Ιούνιο στο πάρκο του Άη Γιώργη.
Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες ξεσηκωτικές λεπτομέρειες...

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Πληροφορίες για τον τύπο:
Οι ´´γιαννιjazz´´ είναι μια παρέα από τα Γιαννιτσά που αργότερα έγινε πολιτιστικός σύλλογος, με κοινό σημείο την αγάπη για την ζωντανή μουσική και με σκοπό να ακουστούν στην πόλη μας καλλιτέχνες από όλα τα μουσικά είδη... blues, jazz, ethnic, balkan, funk, reggae, ελληνικό rock, έντεχνο και όχι μόνο. Από το 2010 και μετά έχουν εμφανιστεί στα Γιαννιτσά με την ´´παρέμβαση´´ των ´´γιαννιjazz´´ οι: Βασίλης Σωτηρίου & BRB Band, Κώστας Μαγγίνας, Olivier Gatto, Νίκος Καπηλίδης, Κώστας Θεοδώρου Quartet, Λουδίας, Θανάσης Παπακωνσταντίνου, Speakeasies Swing Band, Baildsa, Λάκης Τζήμκας Quartet, Global Vibe, Nasa Funk, Θάνος Ανεστόπουλος, Koza Mostra, K the Clown & 2L8, Δημήτρης Μπασλάμ, Los Mujeros, Universal Trilogy, Blues Wire, The Last Five Days, Qarabağ, George Avramidis, Εύα Ιεροπούλου, Kottarashky & The Rain Dogs, Babis Batmanidis Com/pany, Aperito, Anima Nation, Χειμερινοί Κολυμβητές, Monsieur Minimal, The Vagina Lips, The Balguns, Kazoo, Jazza SLam, Halocraft, Ψύλλοι στ´ Άχυρα, Γκιντίκι, Mustakbajam.
Επισυνάπτεται η αφίσα και το πρόγραμμα, τα οποία μπορείτε επίσης να βρείτε μαζί με άλλο υλικό και στη διεύθυνση https://goo.gl/Mfyxrl