Από την Παρασκευή 28 Απριλίου έως την Κυριακή 7 Μαΐου ο Δήμος Πέλλας και η ΔΗΚΕΠΑΠ σας υποδέχονται στην 7η Ανθοέκθεση, στην μεγαλύτερη γιορτή της άνοιξης, στο πάρκο του Πολύκεντρου, στον πεζόδρομο των Γιαννιτσών!

Στην καθιερωμένη εκδήλωση, που έγινε πια θεσμός για τον Δήμο Πέλλας και την πόλη των Γιαννιτσών, ξεχωριστό τόνο για ακόμη μια χρονιά θα δώσουν οι πρωτότυπες εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις που θα προσελκύσουν το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων.

Το Κ.Δ.ΑΠ. – Α.μεΑ. Γιαννιτσών συμμετέχει στην 7η Ανθοέκθεση
Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρία (Κ.Δ.ΑΠ. - Α.μεΑ.) Γιαννιτσών, συμμετέχει στην 7η Ανθοέκθεση.

Συγκεκριμένα, τα εργαστήρια Κεραμικής και Χειροτεχνίας του Κ.Δ.ΑΠ. – Α.μεΑ. θα εκθέσουν όμορφα δημιουργήματα και το περίπτερο του Κέντρου θα λειτουργήσει σε όλη τη διάρκεια της Ανθοέκθεσης από τις 10 το πρωί έως τις 11 το βράδυ.

«Προσδοκούμε στη στήριξή σας για να συνεχίσουμε και να αναπτύξουμε τα εκπαιδευτικά προγράμματα του Κ.Δ.ΑΠ. – Α.μεΑ. και ταυτόχρονα να δώσουμε την ευκαιρία στους εκπαιδευόμενους του Κέντρου να εκθέσουν τις δημιουργίες τους και να επικοινωνήσουν με τους επισκέπτες», επισημαίνουν οι υπεύθυνες εκπαιδευτικοί των τμημάτων.

Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε το πρόγραμμα εκδηλώσεων της 7ης Ανθοέκθεσης.