Κοπή πίτας στο Κ.Δ.Α.Π. – μεΑ.

της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π

 

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου, στις 10.30 το πρωί, στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία (ΚΔΑΠ-μεΑ) στα Γιαννιτσά, η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας του Κέντρου της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α. Πέλλας. 

Την πίτα έκοψε ο πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π., Απόστολος Φάκκας, οποίος αναφέρθηκε στην εποικοδομητική συνεργασία που υπάρχει μεταξύ της Δημοτικής Αρχής, με τα παιδιά και το προσωπικό του Κέντρου και ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους.

Η νέα πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Φίλων του ΚΔΑΠ-μεΑ, Αναστασία Τσιμπρή, με την σειρά της ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους και ευχαρίστησε για την πολυετή προσφορά του τον απερχόμενο πρόεδρο Χρήστο Παπαδόπουλο, με τον οποίο, όπως είπε συνεχίζεται η άψογη συνεργασία τους.

Τέλος, ο υπεύθυνος του ΚΔΑΠ-μεΑ, Κοινωνικός Λειτουργός Μάκης Ασταρτζής, ευχήθηκε σε όλους να έχουν μια δημιουργική και ευτυχισμένη χρονιά.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε επίσης το προσωπικό του Κέντρου, τα παιδιά και γονείς των παιδιών, αλλά και μέλη του Συλλόγου Φίλων, Γονέων και Κηδεμόνων του ΚΔΑΠ-μεΑ.

Τα δύο τυχερά φλουριά έτυχαν ο μαθητής του Κέντρου Δανιήλ Τσιμπρής και ο πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π. Απόστολος Φάκκας.