6η Παραμυθούπολη, στα Γιαννιτσά Το πρόγραμμα μέχρι και την Τρίτη 3 Ιανουαρίου.
Την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου, στις 11.30 το πρωί, στον πεζόδρομο, ο Κούλης Ξωτικούλης θα διασκεδάσει τα παιδιά με πολλές εκπλήξεις σε εορταστικό κλίμα.
 
Το Σάββατο 31 Δεκεμβρίου, στις 12.00 το μεσημέρι. Παιδική Διαδραστική Παράσταση με το έργο «Το Φάλτσο των Χριστουγέννων». Στην ονειρεμένη χώρα των ξωτικών, στον βόριο πόλο, τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι τα καλύτερα των τελευταίων αιώνων. Κι αυτό γιατί, το αρχιξωτικό, ο Όμπερον, ο δήμαρχος της παραμυθένιας πολιτείας, έχει μια καταπληκτική ιδέα! !!!
 
Την Δευτέρα 2 Ιανουαρίου, στις 11.30 το πρωί, στον πεζόδρομο, θα ξαναβρίσκεται ο Κούλης Ξωτικούλης για παράσταση στα παιδιά με πολλές εκπλήξεις.
 
Την Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2017, στις 7.00 το απόγευμα, στον πεζόδρομο: Παραδοσιακή  Βραδιά με  Νησιώτικους Παραδοσιακούς Χορούς από τους «Φίλους Παραδοσιακής Μουσικής & Χορού»  Έδεσσας & Χορούς  από την Μακεδονία, από τα   Ενοριακά Δρώμενα Ι.Ν. Αγ. Παρασκευής  Γιαννιτσών.
 
Μην ξεχνούμε: Καθημερινά στο σπιτάκι της «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ» θα μπορούμε να αφήνουμε τις προσφορές μας σε Φάρμακα –Παιχνίδια –Τρόφιμα. Το σπιτάκι υποστηρίζουν οι μαθητές και ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 2ου ΕΠΑΛ  Γιαννιτσών. 
 
Ο πεζόδρομος και το Πολύκεντρο Γιαννιτσών μεταμορφώθηκαν και φιλοξενούν ένα παραμυθένιο χωριό. Όλοι μπορούν να  ζήσουν το όνειρο μέσα από την 6η Παραμυθούπολη του δήμου Πέλλας …