Συνεχίζονται με  πυρετώδεις ρυθμούς οι προετοιμάσεις για την 3η Pella Agro - 29η Γεωργική Βιοτεχνική Έκθεση Κρύας Βρύσης που συνδιοργανώνει ο δήμος Πέλλας, το Επιμελητήριο Πέλλας και η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας(Κ.Ε.Δ.Ε).
Η έκθεση έχει καταξιωθεί στη συνείδηση του αγροτικού και του βιοτεχνικού κόσμου ως ένα σημαντικό γεγονός για την ανάπτυξη, τον εκσυγχρονισμό και την αναβάθμιση της παραγωγής και της εμπορίας. Ενημερώνει τους εμπλεκόμενους για τις διάφορες καλλιέργειες και τα προγράμματα βελτίωσης της γεωργικής και αγροτικής παραγωγής, την μεταποίηση και την εμπορία και αποτελεί έναν πετυχημένο θεσμό που αναβαθμίζεται κάθε χρόνο. Οι φετινές συμμετοχές έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο και οι θέσεις έχουν καλυφθεί πλήρως. 
Τα εγκαίνια της έκθεσης θα τελεστούν την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου στις 20.00 και οι ώρες λειτουργίας θα είναι από τις 19.00 μέχρι τις 24.00. 
Παράλληλες πολιτιστικές και ενημερωτικές εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν καθ’όλη τη διάρκεια της 3hς Pella  Agro- 29ης Γεωργικής – Βιοτεχνικής  Έκθεσης.