Η χορωδία Παραδοσιακής Μουσικής Γιαννιτσών στην "7η Συνάντηση Χορωδιών" στην Πτολεμαϊδα


Η χορωδία Παραδοσιακής Μουσικής Γιαννιτσών συμμετείχε στην "7η Συνάντηση Χορωδιών" στην Πτολεμαϊδα την Κυριακή 11-10-2015 όπου στα πλαίσια του εορτασμού της επετείου της απελευθέρωσης της Πτολεμαΐδας από τον Τουρκικό Ζυγό, η Θρακική Εστία Εορδαίας και ο Σύλλογος Τροβαδούρων Πτολεμαΐδας, συνδιοργάνωσαν την παραπάνω εκδήλωση και συμμετείχαν οι Χορωδίες: της Παραδοσιακής Μουσικής Γιαννιτσών, της ΕΑΣ ΑΜΥΝΤΑΣ Αμυνταίου, του Συλλόγου Θρακικής Εστίας Πτολεμαΐδας, και του Συλλόγου ΤΡΟΒΑΔΟΥΡΩΝ Πτολεμαΐδας.

Τη διεύθυνση της χορωδίας είχε ο Στέφανος Καλιωτάκης που την συνόδευσε με ακορντεόν μαζί με τον Ιωακείμ Χατζηδήμο στο μπουζούκι.

Οι χορωδοί είχαν την ευκαιρία να έλθουν σ´ επαφή με άλλους χορωδούς έχοντας κοινό ενδιαφέρον το καλό και ποιοτικό παραδοσιακό τραγούδι.

 Ήδη πραγματοποιούν εντατικές πρόβες, για να παρουσιάσουν μουσική εκδήλωση αφιερωμένη στο ρεμπέτικο τραγούδι με την Λιζέτα Καλημέρη στις 15-11-2015 και ώρα 19.00΄στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών και σε συνεργασία με χορευτικούς συλλόγους των Γιαννιτσών για φιλανθρωπικό σκοπό.