Πραγματοποιήθηκε για μια ακόμα χρονιά. η θεσμοθετημένη  Διδακτική επίσκεψη στο Χιονοδρομικό Κέντρο των 3-5 πηγαδίων Νάουσσας από το 3ο Γυμνάσιο Γιαννιτσών.
Η Εκπαιδευτική εκδρομή έλαβε χώρα στις 5 Φεβρουαρίου, στα πλαίσια του μαθήματος της Φυσικής Αγωγής και σαν στόχο είχε την γνωριμία των μαθητών με τα χειμερινά σπόρ και τη βίωση των συναισθημάτων της άσκησης και της αναψυχής στη χιονισμένη φύση.
Η αποστολή του 3ου Γυμνασίου με 5 λεωφορεία, έφτασε το πρωί στο συγκεκριμένο Χιονοδρομικό Κέντρο και αφού δόθηκαν οι απαραίτητες οδηγίες και κατευθύνσεις από τον αρχηγό της εκδρομής ,καθηγητή Σερέτη Θεολόγο, οι μαθητές, προμηθευμένοι με τον απαραίτητο εξοπλισμό και εφόδια το θάρρος και τον ενθουσιασμό ξεχύθηκαν στο χιονισμένο βουνό...
Οι δράσεις πολλές ,εκμάθηση σκι από, ενοικιάσεις ελκήθρων, περιηγήσεις στα οριοθετημένα μονοπάτια, ανάβαση με τους αναβατήρες στην κορυφή του Χιονοδρομικού ,όπου οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την μοναδική θέα της πεδιάδας της Κεντρικής Μακεδονίας, καθώς και τα όρη Βέρμιο, Πιέρια ,Βόρα, Όλυμπο,Τζένα, Πάικο κ.α.αλλά και ο  καθιερωμένος εξοντωτικός χιονοπόλεμος.
Ακολούθησαν τα ζεστά ροφήματα στο σαλέ και στο μπιστρό, αλλά και γεύμα  στο γραφικό εστιατόριο μέχρι αργά το μεσημέρι όταν έφτασε και η ώρα της επιστροφής.
Το τέλος της Διδακτικής Επίσκεψης βρήκε τους μαθητές αλλά και τους συνοδούς καθηγητές εξουθενωμένους αλλά και συνάμα ενθουσιασμένους από την επιτυχία της ολοήμερης Εκπαιδευτικής Εκδρομής, η οποία θα μείνει σίγουρα αξέχαστη στην μνήμη όλων , μέχρι την επόμενη!