Έπειτα από έρευνες της αστυνομίας

Γιαννιτσά: Βρήκαν τους κλεπταποδόχους και αναζητούν τους πωλητές
Ο 31χρονος Έλληνας ιδιοκτήτης της μάντρας και ο αλλοδαπός υπεύθυνος συνελήφθησαν για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, ενώ τα παλετοκιβώτια αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.
Σε μια μάντρα συλλογής ανακυκλώσιμων υλικών στα Γιαννιτσά ανακάλυψαν οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος Ασφάλειας τη λεία μιας κλοπής που είχε γίνει σε άλλη μάντρα στο διάστημα των τελευταίων δυο μηνών. Δεν έχουν καταφέρει, όμως, να εξακριβώσουν ποιοι ήταν οι δράστες.


Από τις πληροφορίες που είχαν οι αστυνομικοί, έφτασαν στη μάντρα ενός 31χρονου όπου βρήκαν οκτώ παλετοκιβώτια συνολικής αξίας 800 ευρώ τα οποία είχαν κλαπεί κάποια στιγμή από τις 20 Νοεμβρίου ως την περασμένη Παρασκευή από άλλη επιχείρηση στην ίδια περιοχή. Όπως αποδείχθηκε, τα είχε αγοράσει ο 39χρονος Ρουμάνος προσωρινά υπεύθυνος της μάντρας έναντι 120 ευρώ.

Κατά την προανάκριση προέκυψε ότι οι δράστες της κλοπής είναι άγνωστοι και η έρευνα για την ταυτοποίησή τους βρίσκεται σε εξέλιξη. Πάντως, ο 31χρονος Έλληνας ιδιοκτήτης της μάντρας και ο αλλοδαπός υπεύθυνος συνελήφθησαν για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, ενώ τα παλετοκιβώτια αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.