Όλα έτοιμα για την εκκίνηση του  Δρόμου Θυσίας 2018, την Κυριακή 23  Σεπτεμβρίου στις 9πμ, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο του Πλατανότοπου.

 Δρομείς από όλη την Ελλάδα, μαραθωνοδρόμοι, αθλητές του ΣΕΓΑΣ, στελέχη  και μαθητές  των στρατιωτικών σχολών Ευελπίδων και Μονίμων Υπαξιωματικών, ελεύθερα αθλούμενοι και περιπατητές, μαθητές και νήπια από την ευρύτερη περιοχή των Γιαννιτσών, με την υποστήριξη δεκάδων εθελοντών θα τερματίσουν στον πεζόδρομο Γιαννιτσών δίνοντας ένα ηχηρό μήνυμα Συμμετοχής, τιμώντας την επέτειο της ομαδικής εκτέλεσης των Γιαννιτσιωτών  της 14ης Σεπτεμβρίου 1944. 

 Για την επιτυχία της διοργάνωσης απαιτείται και η συνεργασία των συμπολιτών μας. Γι αυτό παρακαλούμε τον κόσμο, το πρωινό της  Κυριακής να βρεθεί στο δρόμο και στις διασταυρώσεις για να ενισχύσει τους δρομείς. Παρακαλούμε επίσης τους οδηγούς να ακολουθήσουν τα μέτρα τάξης της τροχαίας,  να σεβαστούν τους δρομείς και να μην παρκάρουν το όχημά τους πάνω στο μήκος της διαδρομής μέσα στην πόλη την Κυριακή 23/9 από τις 07.00 έως τις 11.00.

   Όλοι οι δρομείς και οι περιπατητές των Γιαννιτσών παρακαλούνται να προσέλθουν στην γραμματεία την παραμονή του αγώνα,  Σάββατο 22/9 ώρες 6-9μμ, στον πεζόδρομο Γιαννιτσών, ώστε να μην υπάρξει συμφόρηση  το πρωί της Κυριακής.

                                   Η  Ολυμπιονίκης Αθανασία Τσουμελέκα

θα τρέξει στον PELLA HALF MARATHON

H χρυσή Ολυμπιονίκης της Αθήνας  Αθανασία Τσουμελέκα,  δήλωσε συμμετοχή στον 7ο PELLA HALF MARATHON και αναμένεται στα Γιαννιτσά από την παραμονή του αγώνα. Το απόγευμα του Σαββάτου ώρα 6μμ -9μμ, θα παραβρεθεί στον πεζόδρομο Γιαννιτσών, στην πλατεία ΕΠΟΝ, όπου θα λειτουργήσουν οι γραμματείες των 21.000μ και των 6.000μ και αναμένονται εκατοντάδες  δρομείς.

 

 

Ιατρική Κάλυψη

 

Ιατρός Αγώνα: Σταύρος Φουντουλάκης, ειδικός παθολόγος.

Φυσιοθεραπευτική κάλυψη : ΠANEΛΛHNIOΣ ΣYΛΛOΓOΣ ΦYΣIKOΘEPAΠEYTΩN - περιφερειακό τμήμα Πέλλας. Φυσιοθεραπευτές : Ιωάννα Χατζοπούλου, Ανέστης Ζαφειρίου, Δημήτρης Μακρόπουλος, Θανάσης Μελίκας, Δημήτρης Μητκούδης, Δημήτρης Μπέλιος, Χάρης Τερζόγλου

Διασώστες : Αριστείδης  Πάντος, Καλλιόπη Μπελόγια, Δημήτρης Βεκίδης από την Ελληνική Ένωση Έρευνας και Διάσωσης.

                                                     Προσφορά ALTERRA S.A.

Μία ιδιαίτερη προσφορά θα δώσει η  επιχείρηση  ALTERRA S.A , καθώς την Κυριακή το πρωί θα προσφέρει smoothies σε όλους τους μαθητές. 

Οι διοργανωτές ευχαριστούν θερμά τα ΜΜΕ του Ν. Πέλλας, για την προβολή της διοργάνωσης