Γίνε και εσύ εθελοντής στην  δημοφιλέστερη αθλητική διοργάνωση  του Νομού Πέλλας.
Ο Δρόμος Θυσίας που διοργανώνει ο Δήμος Πέλλας, τελείται τα τελευταία χρόνια υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εθνικής  Άμυνας και του Α.Σ.Α.Ε.Δ, με την συνεργασία της Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ Κεντρικής Μακεδονίας και της  Ομάδας Μαραθωνίου Γιαννιτσών.
Η συμμετοχή των εθελοντών για μία ακόμη χρονιά είναι πραγματικά μεγαλειώδης και αποτελεί τον βασικό παράγοντα εγγύησης της επιτυχίας της διοργάνωσης. Εθελοντές και εθελόντριες, φορείς, πολιτιστικοί και αθλητικοί σύλλογοι, σχολεία, φροντιστήρια, και επιχειρήσεις δίνουν το δυναμικό παρών στηρίζοντας τους δρομείς των 21.000μ, τους περιπατητές των 6.000μ και τους μαθητές των δημοτικών σχολείων που θα λάβουν μέρος στα 1000μ.
Ανάμεσα στους έως τώρα υποστηρικτές της διοργάνωσης είναι  η Λ.Ε.Φ.Ε.Δ. Ν.Πέλλας, η Ο.Φ.Μ. Καρυώτισσας, ποδηλάτες, η εθελοντική ομάδα ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ, ο ΠANEΛΛHNIOΣ ΣYΛΛOΓOΣ ΦYΣIKOΘEPAΠEYTΩN - Περιφερειακό Τμήμα Πέλλας, τo φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης ΣΤΟΧΟΣ – ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ ΠΑΜΑΚ - ΣΤΟΧΟΣ, τo φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης ΣΥΓΧΡΟΝΟ, ο Ναυτικός Όμιλος Γιαννιτσών, η ομάδα στίβου του ΓΑΣ ΄΄Μέγας  Αλέξανδρος΄΄, η ομάδα μπάσκετ ΄΄ΙΚΑΡΟΙ Γιαννιτσών΄΄,  η ομάδα βόλευ ΄΄Α.Ο.Π.  Μίλωνας΄΄,  οι Αφοί Γεωργαλά ΟΕ, το studio γυμναστικής ΒΑΡΣΑΜΑ, οι επιχειρήσεις ΣΕΡΡΑΪΚΟΝ, ΑΛΤΕΡΑ Α.Ε.,  Μedia Strom,  ΔΕΡΑΣ – κοτόπουλα και η εταιρεία  WOLF security.
Συμμετοχές - Πληροφορίες: Δήμοs Πέλλας / Γραφείο Αθλητισμού,  τηλ 2382 3 50850 -fax 2382 0 21544, email: aodig@giannitsa.gr