Φιλική συνάντηση Taekwondo στην Πορταριά – Βόλος

Στις 5 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η φιλική συνάντηση taekwondo στην Πορταριά με συμμετοχή 680 αθλητών – τριών από 36 συλλόγους και αγωνίστηκαν αθλητές – τριες γεννημένοι από το 2012 έως και το 2006.
Από τον ΑΣ Τaekwondo “Φίλιππο“ Γιαννιτσών έλαβαν μέρος έξι αθλητές – τριες στις ηλικίες 2012 – 2011 και 2010 και με πολύ καλή απόδοση κέρδισαν ακόμα μία φορά τις εντυπώσεις και το χειροκρότημα. 
Οι αθλητές – τριες που αγωνίστηκαν είναι: 
Κατσικάς Συμεών                                Σδρίμης Άγγελος
Βασιλειάδης Σταύρος                        Κατσικάς Αντώνιος
Γαβριηλίδου Νικολέτα                       Χρυσίδης Στυλιανός
Ο προπονητής Γιάννης Γαβριηλίδης 7ο dan δήλωσε πως είναι, αυτά τα φιλικά meeting πολύ καλά αγωνιστικά τεστ που δίνουν εμπειρίες στους μικρούς αθλητές – τριες και τους προετοιμάζουν για μελλοντικές διακρίσεις. 

Διεθνές Tournoua Taekwondo G1
Στο Διεθνές Tournoua Taekwondo G1 οι αθλητές – τριες του «Φιλίππου» Γιαννιτσών Ιμβριώτης Γεώργιος, Χατζηκόϊτσης Γεώργιος – Ευάγγελος, Πλαλής Στέργιος και Κυρτσίδου Αγάπη – Χρυσή. 
Στο Διεθνές Tournoua Taekwondo G1 θα αγωνιστούν οι αθλητές – τριες του «Φίλιππου» Γιαννιτσών που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα 18 – 19 Νοεμβρίου 2017.
Οι πρωταθλητές του «Φίλιππου» που είναι μέλη της εθνικής ομάδας (Ιμβριώτης Γεώργιος 2015-16 και Χατζηκόϊτσης Γεώργιος – Ευάγγελος, Πλαλής Στέργιος 2016-17) καθώς και η αθλήτρια Κυρτσίδου Αγάπη – Χρυσή θα αγωνιστούν για μια θέση στο βάθρο ώστε να εξασφαλίσουν την βαθμολογία για επόμενη συμμετοχή με την Εθνική Ομάδα. 
Η Αργυρή Ολυμπιονίκης του 2004 και προπονήτρια – κόουτς  Έλλη Μυστακίδου 4ο dan θα συνοδεύσει τους αθλητές – τριες πιστεύοντας ότι έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα για να έχουν διακρίσεις και επιτυχίες, όπως μας έχουν συνηθίσει και στο παρελθόν.