Τρία χρυσά και δύο χάλκινα μετάλλια ο Ναυτικός Όμιλος Γιαννιτσών στη ρεγκάτα κωπηλασίας «Μ. Αλέξανδρος» του Ναυτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης

Με ιδανικές καιρικές συνθήκες και πολύ μεγάλη συμμετοχή, πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή, 2 Οκτωβρίου 2016, οι διασυλλογικοί αγώνες κωπηλασίας του Ναυτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης. Στους φετινούς αγώνες που ήταν αφιερωμένοι στη μνήμη του πρώην Προέδρου του Ν.Ο.Θ. Λεωνίδα Λούλη, πήραν μέρος 11 Ναυτικοί όμιλοι από την Βόρεια Ελλάδα, με μεγάλο αριθμό αθλητών και αθλητριών όλων των ηλικιών.
Ο Ναυτικός Όμιλος Γιαννιτσών συμμετείχε με 13 αθλητές και αθλήτριες σε 9 πληρώματα και για μια ακόμη φορά έκαναν αισθητή την παρουσία τους κατακτώντας τρία χρυσά και δύο χάλκινα μετάλλια.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των πληρωμάτων είναι τα εξής: 
Χρυσά μετάλλια
Βασίλης Τσαλικίδης σκιφ εφήβων, 
Αιμιλία Χαντζή - Βαγγελιώ Φράγκου διπλό σκιφ κορασίδων αρχ.
Στρατής Παπαδημητρίου σκιφ παίδων αρχ.

Χάλκινα μετάλλια
Άννα Μιχάλογλου σκιφ κορασίδων αρχ.
Ανδρομάχη Σδραύκου σκιφ κορασίδων αρχ.

Τα άλλα πληρώματα που πήραν μέρος στους αγώνες ήταν 
Στράτος Καραβιώτης – Πέτρος Τσιαπάνης - Θάνος Σαββίδης – Ορέστης Πάνο τετραπλό σκιφ παίδων αρχ. 5η θέση
Σπύρος Μυλωνάς σκιφ παίδων αρχ. 5η θέση
Γιάννης Παπαχρηστούδης σκιφ εφήβων 6η θέση
Ειρήνη Σδραύκου σκιφ κορασίδων 6η θέση


Την αποστολή συνόδευσαν ο Πρόεδρος του Ν.Ο.Γιαννιτσών Νίκος Θωμαΐδης, ο Γ. Γραμματέας Γιώργος Μαξούρης και ο ταμίας Θέμης Νομίδης εκ μέρους της διοίκησης  και φυσικά ο προπονητής  κ. Σπύρος Ασπρογέρακας. Στους αγώνες παραβρέθηκαν ακόμη  και αρκετοί γονείς στηρίζοντας τις προσπάθειες των παιδιών που αγωνίστηκαν .
Το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών συγχαίρει τους προπονητές, τους αθλητές και τις αθλήτριές του για την εξαιρετική παρουσία τους στους αγώνες, καθώς και τον Ναυτικό Όμιλο Θεσσαλονίκης για την άψογη διεξαγωγή των αγώνων.

Το Τμήμα Κωπηλασίας του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών δέχεται νέους αθλητές και αθλήτριες ηλικίας 12 ετών και άνω κάθε Τρίτη, Πέμπτη στις 15:00 και Σάββατο στις 09.00 στις εγκαταστάσεις του στον Λουδία. Πληροφορίες: κ. Γεώργιος Μαξούρης 6971556518