Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος στην Άρνισσα Πέλλας ο 6ος Ημιμαραθώνιος Δρόμος Βεγορίτιδας.
Η διοργάνωση είχε προετοιμαστεί πολύ καλά και περιλάμβανε τρεις επιμέρους αγώνες: Ημιμαραθώνιο 21 χιλ/τρων, αγώνα δρόμου 5 χιλ/τρων και έναν μικρότερο αγώνα δρόμου 1000 μέτρων για παιδιά ηλικίας έως 12 ετών.
Η διοργάνωση χωρίς τη βοήθεια των εκατό (100) και πλέον εθελοντών, των Συλλόγων της περιοχής και των πολυπληθών χορηγών, δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί.. Αυτό ήταν και το κλειδί επιτυχίας της διοργάνωσης του ημιμαραθωνίου ύστερα από προετοιμασία αρκετών εβδομάδων νωρίτερα με ανθρώπους οι οποίοι με οργάνωση μεράκι και υπερπροσπάθεια ανέλαβαν να υλοποιήσουν τον στόχο αυτό.
Ο φετινός 6ος Ημιμαραθώνιος Βεγορίτιδας διοργανώθηκε και φέτος από τον Σύλλογο Βετεράνων Αθλητών Στίβου Έδεσσα σε συνεργασία με τη ΔΗΚΕΔΕ Έδεσσας τους Πολιτιστικούς Συλλόγους και τους Πολιτιστικούς φορείς του Δ.Δ. Άρνισσας υπό την αιγίδα του Δήμου Έδεσσας.
Αγωνιστικά, η εκκίνηση των 21 χιλ/τρων δόθηκε στις 09:45 το πρωί στον κεντρικό πεζόδρομο της Άρνισσας - Δήμου Έδεσσας. Η ώρα βοήθησε τους αθλητές να τρέξουν με πολύ καλή θερμοκρασία και έτσι δεν δυσκόλεψε την προσπάθειά τους. Ο τερματισμός ήταν στο ίδιο σημείο. Ενώ λίγο αργότερα δόθηκε η εκκίνηση των 5 χιλ/τρων.
Στον Ημιμαραθώνιο έλαβαν μέρος περίπου συνολικά 180 δρομείς που συμμετείχαν στην διαδρομή των 21 χιλ/τρων και στον δρόμο των 5 χιλ/τρων. Ενώ στο στον δρόμο των 1000 μ. έλαβαν μέρος πάνω από 50 αγόρια και κορίτσια ηλικίας έως 12 ετών.
Η Διοργανωτική Επιτροπή ευχαριστεί  όλους και ξεχωριστά τον κάθένα που τίμησαν με την παρουσία και την συμμετοχή τους όπως επίσης και όλους τους συνοδούς αλλά και τους γονείς των μικρών παιδιών που συνόδευσαν τα παιδιά τους.
Σε νεότερη ανάρτησή μας θα υπάρχουν όλες οι φωτογραφίες (διατίθενται δωρεάν για κατέβασμα) και βίντεο τερματισμών και οι απονομές. 


Κάντε κλίκ στην ανάρτηση
http://arnissiotes.blogspot.gr/2016/05/6-22-5-2016_22.html