Στις 22, 23 και 24 Απριλίου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το 1ο ανοιχτό Σεμινάριο taekwondo, στην Ουρανούπολη Χαλκιδικής με θέματα : α)Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση και Αυτόματη Εξωτερική Απινίδωση Β)Τεχνικές αγωνιστικού taekwondo γ) Παρουσίαση Τεχνικού taekwondo (Poomse) και επιδέσεις τραυματισμών.
Από τον Α.Σ. taekwondo «Φίλιππο» Γιαννιτσών  το Σεμινάριο παρακολούθησε ο προπονητής Γιάννης Γαβριηλίδης 7ο dan και ο Κυριαζής Κυριάκος 3ο dan του Α.Σ. taekwondo «Ταξιάρχης» Κρύας Βρύσης καθώς και το μέλος του Α.Σ. taekwondo «Φίλιππος» και φοιτήτρια Φυσικοθεραπείας Χατζοπούλου Ιωάννα.
 Στο τεχνικό αγώνα (poomse) δίδαξε ο έξι φορές Ευρωπαϊκός και παγκόσμιος πρωταθλητής Grand master Ky Tu Dang 8ο dan, ενώ στο αγωνιστικό taekwondo ο Ισπανός προπονητής Tortosa Alameda Jesus 7ο dan που σαν προπονητής της εθνικής Ισπανίας κέρδισε το 2012 τρία Ολυμπιακά μετάλλια (χρυσό-αργυρό –χάλκινο).
Στο Σεμινάριο Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης δίδαξαν : ο Διευθυντής Σεμιναρίου Γεωργοτάς Γεώργιος, και οι Εκπαιδευτές Γιάννος Παρασκευάς, Πατουκά Δήμητρα, Τερζίδης Κοσμάς, Τσιουπλή Αθανασία και Χατζημιχαηλίδης Απόστολος.
Οι 93 προπονητές που παρακολούθησαν το Σεμινάριο μετά τις απονομές διπλωματών δήλωσαν ότι έμαθαν περισσότερα χρήσιμα πράγματα και εξέφρασαν την επιθυμία τέτοια σεμινάρια να γίνονται πιο συχνά.
Ο Α.Σ. taekwondo Γιαννιτσών ο «Φίλιππος» συγχαίρει τους αθλητές του Τοψίνογλου Ηλία για το χάλκινο μετάλλιο που κέρδισε στην κατηγορία «Ανδρών» στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα της Χαλκίδας και την Κατσιούδη Μάγδα για το αργυρό μετάλλιο στο Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα taekwondo Λυκείων.
Ο Τοψίνογλου Ηλίας, η Κατσιούδη Μαγδαληνή μαζί με τους πρωταθλητές Πλαλή Μελαχροινή, Αξιωτίδη Αλέξανδρο, Κουδέρη Πασχάλη και Ιμβριώτη Γεώργιο, ετοιμάζονται για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων κάτω των 21 ετών που θα πραγματοποιηθεί 7-8- Μαϊου 2016 στα Βασιλικά.
Οι προπονητές τους Γιάννης Γαβριηλίδης 7ο dan και η Ολυμπιονίκης  Έλλη Μυστακίδου 4ο dan, πιστεύουν ότι θα μας δώσουν και άλλα μετάλλια.
Ο Α.Σ. taekwondo Γιαννιτσών ο «Φίλιππος» εύχεται Καλή Ανάσταση σε όλο τον κόσμο με Υγεία και Αγάπη.