Τους «Μαχητές» Πεύκων φιλοξένησε η GBA σε Τουρνουά που διοργανώθηκε στα Γιαννιτσά!

Αξιοποιώντας τις διακοπές του Πάσχα, η Ακαδημία του «Μ. Αλεξάνδρου» Γιαννιτσών Giannitsa Basketball Academy διοργάνωσε, με μεγάλη επιτυχία, σειρά φιλικών παιχνιδιών, την Πέμπτη 05/05/2016, στα Γιαννιτσά, όπου φιλοξένησε την Ακαδημία των «Μαχητών – Δόξας» Πεύκων.
Στο Τουρνουά υπήρξε μεγάλη ανταπόκριση από τους αθλητές και των δύο Ακαδημιών, καθώς συμμετείχαν συνολικά 85 αθλητές, δίνοντας συνολικά τρία (3) ηλικιακά παιχνίδια, τα οποία πραγματοποιηθήκαν στο Κλειστό Γυμναστήριο Γιαννιτσών «Έλλη Μυστακίδου».
Το Τουρνουά πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα φιλόξενο αθλητικό περιβάλλον και πήραν μέρος αθλητές  γεννημένοι από το 2001 έως και το 2004, οι οποίοι έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι και ευχαριστημένοι από τα παιχνίδια που έγιναν. 
Δηλώσεις
Σε δηλώσεις τους αμέσως μετά το τέλος των αγώνων, οι υπεύθυνοι των δύο Ακαδημιών τόνισαν τα εξής:
Γιάννης Κασιμίδης (G.B.A. «M.Αλέξανδρος Γιαννιτσών»): «Είναι γνωστό ότι στην Ακαδημία μας όλα αυτά τα χρόνια πορευόμαστε με βάση ότι πάντα πρέπει να δίνουμε στα παιδιά - αθλητές μας όσο περισσότερο παιχνίδι μπορούμε, γιατί σε τελική ανάλυση, το παιχνίδι είναι αυτό που τα «γεμίζει» και τα κάνει να νοιώθουν ικανοποίηση. 
Πιστεύω ότι είναι σημαντικό να καταφέρουμε, ειδικά στην σημερινή δύσκολη συγκυρία για όλους μας, να δώσουμε στα παιδιά χαρά άλλα και  κίνητρα, δύναμη και τις αξίες που προσφέρει η ενασχόληση με τον  αθλητισμό, έτσι ώστε να μπορέσουν να μπορέσουν πιο εύκολα να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες των καιρών μας. Με βάση το παραπάνω σκεπτικό λοιπόν διοργανώνονται τα φιλικά παιχνίδια, προσπαθώντας πάντα μέσα από αυτά να αγαπήσουν τα παιδιά γενικότερα τον αθλητισμό και ειδικότερα το basketball. Θέλω να ευχαριστήσω τον υπεύθυνο της Ακαδημίας των «Μαχητών» κ. Αποστόλη Συμεωνίδη για την επίσκεψή τους στην πόλη μας αλλά και για την άψογη συνεργασία που έχουμε όλα αυτά τα χρόνια».

Αποστόλης Συμεωνίδης (Μαχητές Πεύκων): «Τα παιχνίδια είναι το ζητούμενο για τα παιδιά που ασχολούνται με το μπάσκετ. Έτσι το γνωρίζουν καλύτερα και το αγαπάνε. Για αυτό λοιπόν θέλω να ευχαριστήσω την Ακαδημία Μπάσκετ του Μ. Αλεξάνδρου και προσωπικά τον υπεύθυνό της Γιάννη Κασιμίδη για την πρωτοβουλία τους να μας καλέσουν στο Τουρνουά φιλικών παιχνιδιών.
Σκοπός μας όλων όσοι ασχολούμαστε με το συγκεκριμένο άθλημα ως παράγοντες ή προπονητές, είναι μέσα από αυτά τα παιχνίδια να προσπαθήσουμε να δώσουμε στα παιδιά το κίνητρο για να το αγαπήσουν. Παράλληλα, επιχειρούμε μέσα από την ενασχόληση αυτή να διαμορφώσουμε σωστούς χαρακτήρες στους αθλητές μας, συγκροτημένες προσωπικότητες, αλλά και υγιείς πνευματικά ανθρώπους. Ευχαριστώ επίσης προσωπικά τον Μπάμπη Χαριτίδη, και τον Νίκο Κοτλέα τους προπονητές και τους αθλητές της Ακαδημίας των Γιαννιτσών που συμμετείχαν στο Τουρνουά και τους εύχομαι καλή επιτυχία και καλή συνέχεια».