ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

4η  ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΤΕΛΙΚΗΣ ΦΑΣΗΣ

Α.Γ.Ε. ΠΙΕΡΙΑΣ -  Α.Σ. ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ

22 – 49

Περίοδοι:
Α:  00  - 19
Β:  06  - 11 (ημίχρονο : 06 – 30)
Γ:  03  -  13
Δ:  13  -  06 (τελικό 22 – 49)

Α.Σ. ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ

Μίλτσης Γ. : Καρτσμάρη Κ. , Μποζίνη Χ. 12 (2τρ) , Πάχου Ι,  Μπαρουτσή Μ. 10 , Σιβένα Κ. 18 (3τρ, 1β), Καρτσαμάρη Ν. 9 (1β), Πάχου Ε., Κύκου Κ., Αγγέλου Α. 

Μεγάλο διπλό για τις κορασίδες του ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΙΚΟΥ το περασμένο Σάββατο στην Κατερίνη με αντίπαλο την Α.Γ.Ε. Πιερίας με σκορ 22 – 49.
Με αυτή την νίκη ο ΠΑΝΕΔΕΣΣΣΑΙΚΟΣ έκανε το 4χ4 στην τελική φάση και απέκτησε σημαντικό προβάδισμα για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος, δύο στροφές πριν την ολοκλήρωσή του.

Οι φιλοξενούμενες μπήκαν αποφασισμένες να τελειώσουν την υπόθεση νίκη από νωρίς στο ματς καθώς  η εκπληκτική άμυνα σε συνδυασμό με τις άστοχες επιλογές των γηπεδούχων στην επίθεση έβαλε οδηγό της ομάδας της πόλης μας με σκορ 00-19 στο πρώτο δεκάλεπτο. Η εικόνα δεν άλλαξε και στο δεύτερο με τον ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΙΚΟ να δίνει ρυθμό στο ματς και την ομάδα της Κατερίνης να μην μπορεί να ακολουθήσει σε κανένα σημείο και να κλείνει το πρώτο ημίχρονο με σκορ 06 – 30.
Το τρίτο και τέταρτο δεκάλεπτο ήταν μια τυπική διαδικασία  με τους προπονητές των δύο ομάδων να δίνουν αρκετό χρόνο σε όλες τις αθλήτριες και το κοινό να χειροκροτεί όλες τους τις προσπάθειες και τις φιλοξενούμενες να πανηγυρίζουν για τη νίκη με το ευρύ 22 - 49.

Σημαντική η συμπαράσταση των μεγαλύτερων ηλικιακά αθλητριών του ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΙΚΟΥ, καθώς επίσης και πολλών γονέων που ακολούθησαν την αποστολή στο κρισιμότερο παιχνίδι του πρωταθλήματος.

Για την προτελευταία αγωνιστική ο ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ υποδέχεται τους Ίκαρους Γιαννιτσών το Σάββατο 16/4 στο ΔΑΚ Έδεσσας στις 14:00 μ.