ΤΡΙΤΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΕΦΗΒΩΝ ΤΩΝ "ΙΚΑΡΩΝ" ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΗΣ ΕΚΑΣΚΕΜ


 

Την τρίτη νίκη της σε ισάριθμα ματς πανηγύρισε η εφηβική ομάδα των "Ικάρων" Γιαννιτσών, η οποία επικράτησε εκτός έδρας επί του Γ.Α.Σ. Κιλκίς .
Οι «Ίκαροι» φανέρωσαν σε ένα ακόμα ματς αρκετά θετικά στοιχεία στον τρόπο παιχνιδιού, τόσο στο επιθετικό όσο και στο αμυντικό κομμάτι, γεγονός που άφησε ευχαριστημένο το τεχνικό επιτελείο, τον Σπόντη Νίκο και Σερέτη Θεολόγο.
Σπόντης Νίκος:"...Είμαι πολύ ευτυχισμένος που είμαι εδώ και που πανηγυρίσαμε την τρίτη μας συνεχόμενη νίκη στο εφηβικό πρωτάθλημα. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια μέχρι εδώ, είμαστε σε καλό σημείο αλλά θέλουμε πολύ δουλειά μπροστά μας. Θέλω να συγχαρώ την ομάδα του Κιλκίς, τους εύχομαι καλή συνέχεια και πιστεύω μπορούν να κάνουν μία πολύ καλή ομάδα.
Είμασταν καλοί σε κάποια πράγματα, αλλά χαλαρώσαμε αρκετά σε κάποια σημεία. Πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι και να δουλέψουμε πολύ περισσότερο απ’ ότι έχουμε δουλέψει και ο χρόνος θα είναι σύμμαχος μας για να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας, παίζοντας ακόμα καλύτερο μπάσκετ. Μπορώ να υποσχεθώ ότι θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια ώστε να φτάσουμε όσο το δυνατόν πιο νωρίς στην επίτευξη του στόχου μας που είναι η καταξίωση μας και στην κατηγορία των εφήβων»


ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΕΣ ΤΩΝ "ΙΚΑΡΩΝ" ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΓΑΣ ΕΔΕΣΣΑΣ 2011


Μιά εκτός έδρας εύκολη νίκη απέσπασαν οι παίδες των "Ικάρων" Γιαννιτσών στην όμορφη πόλη της  Έδεσσας επί της ομάδας του ΓΑΣ Έδεσσας 2011. Οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν φιλότιμα για την νίκη ωστόσο η ανωτερότητα της Γιαννιτσιώτικης Ακαδημίας δεν άφησε περιθώρια για το ποιός θα είναι ο νικητής της αναμέτρησης.

 Σπόντης Νίκος:"....Ήταν ένα όμορφο  μάτς στο οποίο  διαχειριστήκαμε πολλά πράγματα σωστά.Με λίγα λόγια  η ομάδα μας ήταν εδώ, έδειξε διάθεση, πάθος, χαρακτήρα  και σίγουρα  ήταν εύκολο να παίξει καλό μπάσκετ.  Η άξια  ομάδα του ΓΑΣ Έδεσσας 2011  δεν μπόρεσε να  εκμεταλλευτεί  τις  όποιες ολιγωρίες μας,  δεν  ξεκίνησε όσο καλά έπρεπε ώστε να μας βάλει  σε δυσκολίες. Όταν κυνηγάς διαρκώς το σκόρ και έχεις  νέους παίκτες, καταλαβαίνετε ότι είναι δύσκολο να βρείς καρδιά και ρυθμό για  ν´ αντιδράσεις.Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα είμασταν  μπροστά στο σκορ και έτσι είχαμε την δυνατότητα να δώσουμε περισσότερο χρόνο συμμετοχής σε όλα τα παιδιά.Αξίζουν όμως συγχαρητήρια στους αντιπάλους  του ΓΑΣ Έδεσσας που προσπάθησαν για το καλύτερο και πιστεύω ότι έχουν όλες τις δυνατότητες να προχωρήσουν τη σωστή δουλειά που γίνεται στην ομάδα τους.Τους εύχομαι καλή συνέχεια!...´

 Σερέτης Θεολόγος: "...Είμαστε  πολύ ευχαριστημένοι από τη συγκέντρωση των παικτών μας  στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Εάν και η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων ήταν έκδηλη, οφείλουμε να βελτιώσουμε κάποια πράγματα στη διαχείριση του παιχνιδιού μας  όταν ήμαστε  μπροστά συνέχεια  στο σκορ, με αντιπάλους που  αγωνίζονται φιλότιμα με περίσσιο θάρρος και αξιοπρέπεια. Οφείλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια και στους δικούς μας παίκτες και στους αντιπάλους για την όμορφη μπασκετική τους παράσταση!....Καλή συνέχεια σε όλους!...".