νίκη στο ντέρμπυ με τον" Μέγα Αλέξανδρο" , τη σκυτάλη δεν κατάφεραν να πάρουν  οι παίδες των προπονητών Σπόντη Νίκου και Σερέτη Θεολόγου χάνοντας  στο δεύτερο κατά σειρά  τοπικό ντέρμπυ .

Οι "Ίκαροι" μπήκαν δυνατά στον αγώνα  αλλά στη συνέχεια άφησαν περιθώρια στην ομάδα του" Μέγα" να απειλήσει και  να "χτυπήσει" το μάτς. Με άμυνα φορτωμένη με σωρεία  φάουλ από τον διαιτητή, που ομολογουμένως έκανε ένα άσχημο παιχνίδι , και αποσυντονισμένη  επίθεση δεν κατάφεραν να κυριαρχήσουν στο παιχνίδι μένοντας πίσω στο προβάδισμα,  εκτός από ένα σημείο του αγώνα που η διαφορά έφτασε στους 3 πόντους μετά από υπερπροσπάθεια των "Ικάρων".

 Σπόντης Νίκος: «...Μετά το πέρασμα των πρώτων λεπτών αρχίσαμε να  ξεμουδιάζαμε και παίξαμε  ελεύθερα. Δυστυχώς δεν είχαμε και τη ψυχολογία με το μέρος μας καθώς  οι πολλές απουσίες  της τελευταίας στιγμής  δεν μας" έδωσε φτερά" να κάνουμε πρεμιέρα με πίστη στις δυνατότητες μας.   Το αρνητικό  αποτέλεσμα  δεν μας χαροποιεί, αλλά  το στοίχημα είναι αγώνα με  αγώνα να γινόμαστε καλύτεροι. . Θέλουμε και οφείλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας και  να δίνουμε  το 100% για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.. Στη συνέχεια του πρωταθλήματος θα   εμφανιστούμε  περισσότερο συγκεντρωμένοι και θα  κερδίσουμε το άλλο ντέρμπυ...Συγχαρητήρια στους νεαρούς μπασκεμπωλίστες και των δύο συλλόγων!.".

Σερέτη; Θεολόγος: «...Κάθε αρχή και δύσκολη..Γενικά  βγάλαμε  αρκετή ενέργεια και παρά τις απρόσμενες απουσίες που μας έβγαλαν εκτός κλίματος αγώνα, παίξαμε ανταγωνιστικά στο  ντέρμπυ . Βέβαια μας στοίχισε και η  άστοχη διαιτησία που μας αποσυντόνισε με την σκανδαλώδη εύνοια  προς τους αντιπάλους , γεγονός που πρέπει να απασχολήσει και να προβληματίσει τους υπευθύνους .Κανείς δεν έχει δικαίωμα να  να απογοητεύει τους νεαρούς αθλητές , ο καλύτερος πρέπει να νικά με την αξία του και χωρίς "δεκανίκια". Εμείς τεχνικά  πρέπει να βελτιώσουμε κάποιες αδυναμίες μας, τόσο  στην άμυνά ,όσο και στην επίθεσή μας . Για να πετύχουμε τους στόχους μας πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά και να ευχηθούμε να  έχουμε υγεία. Οι φιλοδοξίες και τα όνειρά μας  δεν  έχουν ταβάνι. Δέν πάμε  πουθενά χωρίς σκληρή δουλειά και αφοσίωση στο άθλημα που αγαπάμε και αυτό είναι το μήνυμα που έχουμε περάσει στα παιδιά...´Ενα μεγάλο μπράβο για την προσπάθεια  των παικτών μας  και συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και των δύο ομάδων για το όμορφο θέαμα που μας προσέφεραν!.".