Με μπασκετικά  όνειρα , όρεξη και ενθουσιασμό ξεκίνησε η καινούργια σεζόν  2015-16 για την Ακαδημία καλαθοσφαίρισης ´Ίκαροι" Γιαννιτσών.

Οι πρώτες συγκεντρώσεις  των  μεγαλύτερων σε ηλικία τμημάτων ( μίνι αγοριών, κορασίδων, παιδικού  και εφηβικού )  ήδη πραγματοποιούνται  αυτήν την εβδομάδα στο κλειστό γυμναστήριο του 2ου Λυκείου-Γυμνασίου  Γιαννιτσών, σε χαρμόσυνο  κλίμα, με τους  μπασκεμπωλίστες και μπασκεμπωλίστριες να δίνουν το "παρών" στην έναρξη της νέας περιόδου.Για τα μικρότερα τμήματα η πρώτη  συνάντηση θα πραγματοποιηθεί αυτό  το Σάββατο 12  ( 09:00- 12:00 π.μ.) και Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου ( 11:00-14:00 μ.μ.) στις εγκαταστάσεις του ιδίου Γυμναστηρίου.
Η πρώτη συνάντηση  περιλαμβάνει  την παρουσίαση του ετήσιου πλάνου, εγγραφές νέων παιδιών, διανομή προγράμματος προπονήσεων, παραινέσεις από τους υπεύθυνους προπονητές και σούτ για τα πρώτα καλάθια.
" Ευχόμαστε,η  έναρξη της καινούργιας σεζόν 2015-16 να συνοδευτεί με  υγεία και καλή πρόοδο στο Σχολείο  για  όλα τα παιδιά των Ικάρων  .Εμείς συνεχίζουμε την προσπάθεια που ξεκινήσαμε πριν από πέντε  χρόνια , με το ίδιο μεράκι και  πάθος  για το μπάσκετ και πιστεύουμε σε μια ανάλογη πορεία  καταξίωσης ..." δήλωσε ο προπονητής Σπόντης Νίκος." Καλή  αθλητική και σχολική αρχή σε όλους! Ευελπιστούμε ότι τ´ αγόρια και κορίτσια της Ακαδημίας θα  δώσουν τον καλύτερο τους ευατό, θα είναι προσηλωμένα στην μπασκετική  αλλά και στην μαθητική τους πρόοδο , έτσι ώστε όλοι μαζί, να επιτύχουμε τους στόχους που οριοθετήσαμε για την καινούργια χρονιά και δεν είναι άλλοι παρά η κορυφή!...."σημείωσε ο έτερος προπονητής των "Ικάρων" Σερέτης Θεολόγος.

Για περισσότερες  πληροφορίες όσον αφορά την Μπασκετική Ακαδημία των "Ικάρων" στο facebook : "Ίκαροι" και στην ιστοσελίδα :  www.ikaroi.gr