Συνεχίζεται η αποχή των διαιτητών του Συνδέσμου Μακεδονίας για τρίτη εβδομάδα καθώς το αίτημά τους για νόμιμη σύνθεση της Επιτροπής Διαιτησίας, δεν έχει πραγματοποιηθεί από την Ένωση και τον πρόεδρό της Πυθαγόρα Δημητριάδη,που έχει αφήσει την Ομοσπονδία της ΕΟΠΕ να λύσει ένα δικό της πρόβλημα.

Σύμφωνα πάντα με έγκυρες πληροφορίες ο ΣΥΔΠΕ Μακεδονίας προσπαθεί από μέρους του, να δώσει ένα τέλοςστην όλη κατάσταση, αλλά τον τελευταίο λόγο στο πρόβλημα, σίγουρα είναι της ΕΣΠΕΜ που παραμένει ανένδοτη και αυτή στην σύνθεση της επιτροπής.

Το Δ/Σ του ΣΥΔΠΕ στα μέσα της εβδομάδας θα έχει συνάντηση με την επιτροπή διαιτησίας που έχει ορίσει ο πρόεδρος της ΕΣΠΕΜ για να βρεθεί λύση στο πρόβλημα. Στην όλη κατάσταση έχει εμπλακεί και η ΕΟΠΕ αλλά και η ΟΔΒΕ από την μεριά των διαιτητών ώστε όλα να λήξουν προς όφελος του αθλήματος αλλά και των αθλητών-αθλητριών που βιώνουν και αυτοί την αποχή από τους αγώνες.

Πάντως ένα είναι σίγουρο, πως αν η ΕΣΠΕΜ δεν ενεργήσει ώστε η σύνθεση της επιτροπής να είναι καθόλα νόμιμη με τον αθλητικό νόμο και του κανονισμού διαιτησίας τα πρωταθλήματα δεν θα ξεκινήσουν, όσο και να προσπαθούν οι διαιτητές για αυτό.

Παραθέτουμε εκ νέου το δελτίο τύπου του ΣΥΔΠΕΜ:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
                                                                                         Γιαννιτσά 12/10/2016

Με το παρόν έγγραφο θέλουμε να ενημερώσουμε τα σωματεία της Περιφέρειας Μακεδονίας και το φίλαθλο κοινό  ότι ο ΣΥΔΠΕΜ και τα μέλη του συνεχίζουν να βρίσκονται σε αποχή διότι ο Πρόεδρος και τα τρία μέλη του ΔΣ/ΕΣΠΕΜ ενώ συμφώνησαν σε συνάντηση που είχε αντιπροσωπεία του ΔΣ/ΣΥΔΠΕΜ μαζί τους στις 7/10/16 στην Κοζάνη, παρουσία του Προέδρου και Γεν. Γραμματέα της προσωρινής διοίκησης της ΕΟΠΕ κου Καραμπέτσου Γ. & Χαλβατζή Ν. αντίστοιχα, ότι θα εφαρμοστεί η νομιμότητα στην σύνθεση της ΕΔ/ΕΣΠΕΜ, αυτοί δεν έπραξαν τα νόμιμα.
Επειδή ο ΣΥΔΠΕΜ και τα μέλη του δεν ανέχονται να εμπαίζονται από κάποιους που μπορεί να θεωρούν τους εαυτούς τους πιο έξυπνους από τους άλλους και επίσης δεν ανέχονται να εμπαίζεται ο Πρόεδρος και Γεν. Γραμματέας της ΕΟΠΕ, δηλώνουμε ότι μέχρι να εφαρμοστεί η νομιμότητα στην σύνθεση της ΕΔ/ΕΣΠΕΜ, δεν αγωνιζόμαστε σε όλα τα πρωταθλήματα της ΕΣΠΕΜ.         
                                               ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ
               Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                           Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ