Δύο πολύ σημαντικές νίκες πέτυχαν τα τμήματα βόλεϊ του Μεγάλου Αλεξάνδρου Γιαννιτσών που έχουν ακόμα αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Οι παγκορασίδες του συλλόγου, έκαναν ένα μεγάλο βήμα προς την κατάκτηση της πρώτης θέσης του Β’ ομίλου, όπου και αγωνίζονται. Επανέλαβαν το κατόρθωμά τους να κερδίσουν τον Ίκαρο Έδεσσας, το μεγάλο τους ανταγωνιστή για την πρώτη θέση, στα Γιαννιτσά, και μάλιστα με το ίδιο σκορ, 3-2 στα σετ.

Με το ίδιο σκορ νίκησαν και οι γυναίκες του Μεγάλου Αλεξάνδρου εκτός έδρας το Γ.Σ. Κοζάνης. Ο αγώνας κρίθηκε στο tie-break, με το Μέγα Αλέξανδρο να παίρνει έναν επιπλέον βαθμό από την ομάδα της Κοζάνης, η οποία βρίσκεται πλέον 2 βαθμούς πίσω του στο βαθμολογικό πίνακα. Η σύνθεση της ομάδας: προπονητής: Κώστας Τζούρος, αθλήτριες: #1 Νατάσα Δόσπρα, #5 Κατερίνα Καβάλη (λ), #7 Γεύση Τόζογλου, #8 Δέσποινα Μακρίδου, #10 Ειρήνη Ιωσηφίδου, #11 Χριστίνα Μάγου, #12 Ειρήνη Αλατζίδου, #13 Χριστιάνα Μάτση, #16 Κατερίνα Μακρίδου, #17 Στεφανία Σεμερτζή (λ), #18 Βαρβάρα Μουγτουσίδου, #19 Γιώτα Βούτου.