Στην Βέροια περιοχή Σαραντόβρυσες στην ταβέρνα Με΄ι΄ντανι ο ΣΥΔΠΕΜ στις 15/1/16 και ώρα 20.00 πραγματοποίησε την εκδήλωση της κοπής πίτας 2016.
Παραβρέθηκαν συνάδελφοι απ΄όλα τα μέρη ευθύνης του Συνδέσμου καθώς και παράγοντες ομάδων,αθλητές και προπονητές.Το φλουρί της πίτας που έκοψε ο Πρόεδρος του ΣΥΔΠΕΜ έπεσε στο κομμάτι της ΚΕΔ/ΕΟΠΕ.Τυχερός συνάδελφος ήταν ο Νάνος Βασίλης από την Κοζάνη που έτυχε το φλουρί από τα πιτάκια για τα μέλη του Συνδέσμου και του έγινε δώρο μία ασημένια εικόνα.
Τιμήθηκε για την προσφορά της στην Ελληνική Διαιτησία η συνάδελφος Παπαδοπούλου Κυριακή,που αποχώρησε από την ενεργό δράση.Τιμήθηκαν επίσης και φίλοι του Συνδέσμου μας,οι οποίοι βοηθούν με κάθε τρόπο την λειτουργία του.

Το ΔΣ και τα μέλη του ΣΥΔΠΕΜ εύχοντε σ΄όλους τους Έλληνες Διαιτητές,αθλητές,προπονητές και παράγοντες ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!!!

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για τις προσφορές τους ,την συνάδελφο και εκπρόσωπο της AVON Koρμπέτη Αντωνία από Κοζάνη,το cafe Mostra,το cafe Bistro, το κατάστημα ta panta,το κατάστημα δώρων της Τσαμπούρη-Πασπαλά Βασιλικής,το γραφείο ταξιδίων των Αδερφών Περπερίδη, το ασφαλιστικό γραφείο του Μποζίδη Στυλιανού,τον παραγωγό οίνου κο Μόλλα,όλοι απ΄την περιοχή της Σκύδρας και από την περιοχή των Γιαννιτσών το κατάστημα είδη δώρων του Βασιλειάδη Δημήτρη,το κατάστημα οπτικών του Ράλλη Βασίλη,το βιβλιοπωλείο του Σεμερτζή Φαίδωνα,το φαρμακείου του Ταουσανίδη Μιχάλη,το κατάστημα χρωμάτων-υλικών τουΤσακίρη Ηλία,το κατάστημα κομπιούτερ του Χατζημιχαηλίδη Χρήστου,το κατάστημα παιδικών ρούχων του Χατζηχρήστου Γεωργίου, καθώς και την διεύθυνση της ταβέρνας Μει΄ι΄ντάνι.