Αριστοτέλης Σκύδρας προς ΕΟΠΕ: Δεν μπορούμε να ξοδέψουμε μια περιουσία για να συμμετέχουμε στην Α2!

Αφού περάσαμε τον σκόπελο του μπαράζ για την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία, ανεπιτυχώς όμως γιατί χάσαμε δίκαια από την ομάδα των Σερρών, ήρθε και δεύτερη ψυχρολουσία για το σύλλογο μας! Αυτή τη φορά από την ΕΟΠΕ.
Με ένα  έγγραφο της το οποίο και παραθέτουμε παρακάτω, μας ζητούσαν να απαντήσουμε
και σύντομα μάλιστα, εάν θέλουμε να συμμετέχουμε στον Α´ Όμιλο της    Α2 Εθνικής κατηγορίας, ως πρώτη επιλαχούσα ομάδα. Όπως καταλαβαίνετε το σοκ ήταν μεγάλο, γιατί μας ζητούσαν να συμμετέχουμε σε έναν όμιλο στην άλλη άκρη της ΕΛΛΑΔΑΣ.
Τελικά όμως επικράτησε ο κανονισμός της ΕΟΠΕ που έλεγε ότι μόνο στον Α όμιλο και μόνο την ομάδα των ΧΑΝΙΩΝ που αποχώρησε μπορούσαμε να αντικαταστήσουμε!

A´ ΟΜΙΛΟΣ Α2 ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΣ ΙΩΝΙΚΟΣ(ΑΘΗΝΑ)
ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ(ΑΘΗΝΑ)
ΑΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ(ΜΥΤΙΛΗΝΗ)
ΑΟ ΠΑΛΛΗΝΗ(ΑΘΗΝΑ)
ΓΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ(ΑΘΗΝΑ)
ΑΠΣ ΠΗΓΑΣΟΣ(ΑΘΗΝΑ)
ΟΦΗ(ΚΡΗΤΗ)
ΟΠ ΡΕΘΥΜΝΟΥ(ΚΡΗΤΗ)
ΡΟΔΙΩΝ ΑΘΛΗΣΙΣ(ΡΟΔΟΣ)
ΣΦΠ ΧΑΝΙΩΝ(ΚΡΗΤΗ)  Η ομάδα που αποσύρθηκε και θα αντικαταστούσε ο Αριστοτέλης Σκύδρας
Παρακάτω σας παραθέτουμε το έγγραφο της ΕΟΠΕ και την απάντηση μας προς το Δ.Σ της ΕΟΠΕ.
"Φαίνεται ότι δεν λάβατε καθόλου υπόψη σας την ουσία της απάντηση μας και τηρώντας κατά γράμμα τον κανονισμό σας δέχεστε την συμμετοχή μας μόνο στον Α΄ όμιλο της Α2 Εθνικής κατηγορίας. Λυπούμαστε πραγματικά για τον τρόπο λειτουργίας σας και σαφέστατα γίνεται όλο και περισσότερο κατανοητό ο λόγος που το συγκεκριμένο άθλημα έχει οδηγηθεί στον πάτο του αθλητικού γίγνεσθαι της χώρας μας. Δεν υπάρχει άνθρωπος που να του δείξεις την απόφαση σας και να μην κουνήσει το κεφάλι από απογοήτευση και αγανάκτηση. Τι να κάνουμε όμως, ο κανονισμός είναι κανονισμός και πρέπει να τηρηθεί. Αλλά μην ξεχνάτε ότι κάποτε όταν ακουμπούσες το φιλέ σταματούσε το παιχνίδι. Σήμερα συνεχίζεται προς χάριν θεάματος και ουσίας. Εσείς στην ομοσπονδία όμως φαίνεται ότι δεν σας νοιάζει καθόλου η ουσία και κατ’ επέκταση η πρόοδος του αθλήματος. Σίγουρα δεν μπορούμε να παραβούμε τους κανόνες όμως δεν θα μας εμποδίσετε να κάνουμε γνωστό στο πανελλήνιο την αδικία και ανοησία που τους διέπει αλλά και την ακαμψία των παραγόντων της ομοσπονδίας που βλέπουν το δέντρο και όχι το δάσος.
ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΞΟΔΕΨΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟΝ Α’ ΟΜΙΛΟ ΤΗΣ Α2.
Καταφέρατε κύριοι της ομοσπονδίας ο πρωταθλητής της ΕΣΠΕΜ να παραμείνει στην Β΄ Εθνική κατηγορία της τοπικής ένωσης και να ανέβουν οι ομάδες που τερμάτισαν δεύτερες και τρίτες σε άλλες ενώσεις.
ΜΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ
ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΦΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΣΚΥΔΡΑΣ
πηγή: http://liberovolley11.blogspot.com