ΣΗΚΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΚΥΔΡΑΣ

Άξιος κυπελλούχος στέφθηκε ο Αριστοτέλης Σκύδρας στον τελικό κυπέλλου Βόλλεϊ της ΕΣΠΕΜ, όπου επικράτησε με 3-1 σετ του ΓΣ Κοζάνης στο κλειστό γυμναστήριο της Βέροιας(Βικέλα).
Οι παίκτες των δύο ομάδων έδειξαν με την απόδοσή τους ότι άξια υπήρξαν φιναλίστ του τελικού καθώς και στο πρωτάθλημα ήταν από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος.
Η ομάδα της Σκύδρας ήταν ανώτερη και δίκαια απόκτησε το κύπελλο σε ένα παιχνίδι που ευχαριστήθηκαν οι φίλοι του αθλήματος που βρέθηκαν στον αγώνα. 
Να σημειωθεί ότι ο Αριστοτέλης Σκύδρας την φετινή χρονιά έκανε σχεδόν το απόλυτο σε τίτλους τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες. 
Πρωταθλητής-κυπελλούχος στους άνδρες, πρωτιά στον όμιλο για τις κορασίδες και συμμετοχή στην τετράδα, πρωταθλητής στους παίδες.

Τα σετ: 25-20, 21-25, 25-17 και 25-20.
 
Διαιτητές: Τσαμουρτζής - Σαρακινίδης.

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΚΥΔΡΑΣ: Σολομωνίδης, Παπαδόπουλος Ν., Πεντερίδης, Βενετικίδης, Χατζηεμμανουήλ και Ιμβριώτης, Βελολλάρι (L). Έπαιξαν και οι Σιδηρόπουλος, Μουσικός, Αντωνιάδης.

ΓΣ ΚΟΖΑΝΗΣ: Μπλιούμης, Πινδώνης, Περδικούρης, Μαμαλίτκας, Μπιλιώνης και Παπαθανασίου, Γκιούρας (L). Αγωνίστηκε και ο Γκιαούρης.

συντάκτης: matiespellas.gr