Στην Βέροια στις εγκαταστάσεις του ΚΕΚ ΓΝΩΣΗ πραγματοποιήθηκε η ετήσια Σχολή Διαιτησίας του αθλήματος στις 12-13-14 Σεπτ.2014.

Στην σχολή δίδαξε ο μη εν ενεργεία καθηγητής διαιτησίας, πρώην διεθνής διαιτητής και κόσμημα της Ελληνικής Διαιτησίας κ.Βαρθαλίτης Αλέξανδρος,παρουσία 18 υποψηφίων νέων διαιτητών. Παραβρέθηκαν ως εκπρόσωπος της ΟΔΒΕ ο πρόεδρός της κος Μαυρικίδης Σταύρος καθώς και μέλη του ΔΣ/ΣΥΔΠΕΜ.

Οι υποψήφιοι διαιτητές διδάκτηκαν τους κανονισμούς του βόλεϋ καθώς και φύλλο αγώνα.
Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Πετοσφαίρησης Μακεδονίας θα ήθελε να ευχαρηστήσει το ΔΣ/ΟΔΒΕ και ειδικά τον Πρόεδρό της κ.Μαυρικίδη για την παρουσία του ως εκπρόσωπος στην σχολή, επίσης τον καθηγητή διαιτησίας που δίδαξε στην σχολή κ.Βαρθαλίτη.
Για την πραγματοποίηση της σχολής διαιτησίας είχαμε την πολύ μεγάλη βοήθεια κάποιων ανθρώπων τους οποίους και θέλουμε να ευχαριστήσουμε δημόσια.
Τον κ.Μοσχά Γεώργιο έφορο της ομάδας Ποσειδώνα Βέροιας για την αμέριστη συμπαράστασή του. Τον κ.Αλαγκιοζίδη Πέτρο στέλεχος της εταιρείας ΑΛΜΜΕ στην Κουλούρα της Βέροιας για την ουσιαστικότερη βοήθεια.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες στο ΚΕΚ ΓΝΩΣΗ στη υπέυθυνη την κα Πεχλιβανίδου Μαίρη καθώς και στους υπαλλήλους για την μεγάλη βοήθεια και τον χρόνο που διέθεσαν.
Θα ήταν παράληψη να μην ευχαριστήσουμε τους υποψήφιους διαιτητές που παρακολούθησαν την σχολή διαιτησίας.
Ενημερώνουμε ότι ο ΣΥΔΠΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ θα οργανώσει νέα σχολή διαιτησίας σε τόπο και χρόνο που θα ανακοινωθούν με νέο δελτίο τύπου.  

Το ΔΣ του ΣΥΔΠΕ