Στην τρίτη αγωνιστική των μπαράζ ανόδου(F4) στις γυναίκες, η ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου Γιαννιτσών πέρασε νικηφόρα με 1-3 από την έδρα του Ίκαρου Έδεσσας.

Το παιχνίδι κράτησε το ενδιαφέρον των φίλων του βόλεϊ μόνο στο πρώτο σετ καθώς η γηπεδούχος ομάδα, παίζοντας παθιασμένα κέρδισε το σετ με 25-23. Η συνέχεια όμως δεν ήταν καλή για τα κορίτσια του Ίκαρου και παραδόθηκαν αμαχητί στην ανωτερότητα του αντιπάλου.

Η ομάδα των Γιαννιτσών παραμένει στο παιχνίδι της ανόδου για την Α2 γυναικών και όπως φαίνεται η άνοδος στην επόμενη κατηγορία θα παιχτεί την επόμενη αγωνιστική στην Κατερίνη όπου θα συναντηθούν Πιερικός και Μέγας για μια θέση, αυτή της ανόδου. Να υπενθυμίσουμε ότι η ομάδα του Πιερικού είχε περάσει νικηφόρα από τα Γιαννιτσά με 3-1 σετ.

Τα σετ: 25-23, 11-25, 12-25, 14-25.

Διαιτητές: Σωμαράκης-Σαρακινίδης.

Ίκαρος Έδεσσας(Ιωάννης Σημάδης): Μιμιλίδου, Παπαδοπούλου, Χατζηραβδέλη, Ζλεντίδου, Θεοδώρου, Καγγά-Λίτσα, Μπέλλου, Κάρτα, Αργυρίου, Γκοτζαμάνη.

Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών(Κων/νος Τζούρος): Βούτου, Μηνασίδου, Δόσπρα, Ρηγάκη, Τόζογλου, Βουλγαρίδου-Χατζηβασιλείου, Κίτση, Μουγτουσίδου, Καβάλη, Ιωσηφίδου, Καραφωτάκη.

Στο άλλο παιχνίδι στην Κοζάνη, ο Πιερικός πέρασε με 3-0 σετ και οδηγεί την κούρσα στο F4.
Η βαθμολογία σε 3 αγώνες
ΟΜΑΔΕΣ            ΣΕΤ           Β

1.Πιερικός                   9-1     9
2.Μέγας Αλέξανδρος     7-4     6
3.ΓΣ Κοζάνης               3-8     2
4.Ίκαρος Έδεσσας        3-9     1

Επόμενη-4η αγωνιστική
Πιερικός-Μέγας Αλέξανδρος
Ίκαρος-Κοζάνη

matiespellas.gr