ΕΣΠΕΜ: Ο Μέγας Αλέξανδρος νίκησε 3-0 την Κοζάνη και ελπίζει για την άνοδο στην Α2 Γυναικών.

Στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής της τελικής φάσης(4) Γυναικών της ΕΣΠΕΜ, ο Μέγας Αλέξανδρος μετά από καλή εμφάνιση κέρδισε την ομάδα του ΓΣ Κοζάνης με 3-0 σετ και έμεινε στο παιχνίδι για την άνοδο στην Α2 κατηγορία γυναικών.

Η ομάδα του Κώστα Τζούρου είχε ένα εύκολο απόγευμα, κατά διαστήματα είχε πολύ καλή απόδοση και επικράτησε με αντίπαλο την ομάδα της Κοζάνης που απογοήτευσε τους φίλους της που ακολούθησαν την ομάδα στην πόλη των Γιαννιτσών.

Τα κορίτσια του Μέγα μπήκαν δυνατά από την έναρξη του πρώτου σετ, είχαν το προβάδισμα καθ΄όλη την διάρκεια του σετ και επικράτησαν με 25-20. Το δεύτερο σετ ήταν επίδειξη δύναμης για την ομάδα της Πέλλας, η Κοζάνη δεν μπόρεσε να μπει στο παιχνίδι σε κανένα σημείο του σετ και το 25-13 ήρθε φυσιολογικά. Στο τρίτο και τελευταίο σετ, πήγε σχεδόν πόντο πόντο έως τα μέσα του σετ, τα κορίτσια της Κοζάνης προσπάθησαν να ξαναμπούν στο παιχνίδι, όμως τα λάθη ήταν περισσότερα από την θέληση και το μόνο που κατάφεραν ήταν η καλή εμφάνιση σε αυτό το σετ. Η ψυχή των κοριτσιών του Μέγα μιλησε όταν το σκορ έγινε 21-21 από 19-16, 21-19, όπου στην  συνέχεια  καθάρισε με 25-23.

Τα σετ: 25-20, 25-13 και 25-23.

Διαιτητές: Λιάρος-Σαρακινίδης

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ(Κων/νος Τζούρος: Μηνασίδου,, Δόσπρα, Ρηγάκη, Τόζογλου, Βουλγαρίδου,Βούτου-Μακρίδου, Καραφωτάκη, Ιωσηφίδου, Καβάλη, Μακρίδου.

ΓΣ ΚΟΖΑΝΗ(Δημήτρης Τιτέλης): Μαγγιρίδου, Παφίλη, Τσανακτζή, Βασιλοπούλου, Ντέρου, Γκοβεδάρου-Γκιάτα, Παναγιωτίδου, Δαδαμόγια, Καριμπίδου, Αλέξη, Μπέμπη-Μπακάλη.

Στην άλλη αναμέτρηση στην Κατερίνη η ομάδα του Πιερικού ζευγάρωσε τις νίκες του 3-0 τον Ίκαρο Έδεσσας και έμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η βαθμολογία σε 2 αγώνες
ΟΜΑΔΕΣ                                        ΣΕΤ       Β

1.Πιερικός                                   6-1   6
2.Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών      4-3   3
3.ΓΣ Κοζάνης                               3-5   2
4.Ίκαρος Έδεσσας                         2-6   1

συντάκτης: matiespellas.gr